Doorpakken

Het is dinsdag en het is inmiddels twee en een halve week geleden, dat mijn ex het heeft uitgemaakt. Sinds zondag is er ook geen contact (lees: hij heeft mij geblokkeerd).

In mijn vorige verhaal schreef ik over die andere jongen, die toevallig bijna tegelijkertijd met het uitmaken, contact met mij heeft gezocht. We appen al een week, best intensief .. Tot vandaag. Heel vroeg of ik een kinderwens had, omdat ja .. Als we misschien van plan waren om te gaan daten en onze leeftijden is dat nu wel een groot ding. Ik dacht eigenlijk omdat hij, zo specifiek dit onderwerp aankaarten hij WEL een kinderwens zou hebben. De mannen die ik ken, zonder kinderwens lieten het altijd een beetje vaag. Maargoed. Ik heb wel een hele grote kinderwens, de miskraam met mijn ex vind ik dan ook nog steeds heel erg. Dus, ja nu houd het wat betreft een relatie tussen ons op. Ik weet niet zo goed, wat ik er van moeten vinden. Eerlijk gezegd, was het best gemakkelijk dat er na ik zo 'bruut gedumpt' was, er gelijk een andere zich op een presenteerblaadje aanbood. Ik hoefde geen enkele moeite meer voor te doen. Ik heb hem wel bedankt voor zijn eerlijkheid. Misschien is het ook maar beter zo. De plek waar hij woont, zou ik eerlijk gezegd nog niet dood gevonden willen worden. Ook bespaart het mij familiegedoe met mijn tante en hoef ik niks met zijn vogels. De jongen in kwestie had parkieten wat een soort van zijn kindjes zijn. Natuurlijk zou ik een relatie niet verbreken of geen kans geven om deze huisdieren. Maar nee, ik ben er niet dol op. Ik vind het ook niet een heel aantrekkelijk idee om met drie van deze beestjes in een huis te gaan worden. De vogel van mijn huisgenoot een paar jaar geleden was genoeg.

Maar goed. De feiten. Dit betekent wel dat ik nu echt zelf aan de bak moet. Ik moet iets. Initiatief nemen in de zoektocht naar een partner.
Het hoeft niet gelijk direct. Ik was niet van plan om gelijk een ander te gaan zoeken, dit kwam zo tussendoor. Maar ik ben wel aan een relatie toe. En dat durf ik met zekerheid te zeggen. Ik ben jaren single geweest en voelde geen enkele behoefte aan een vriend. Maar nu wel. Maar hoe ontmoet ik een leuke andere. Je hebt tinder, datingsites.
Over een klein maandje is hier een speeddaten avond in de buurt.

Moet ik mij daar maar gewoon voor inschrijven? Ook al komt er niks uit, wellicht is het een ervaring ..

Wat zit mij nog in de weg om te gaan daten?
Ja mijn lichaam. Ik zou, wat kilo's kwijt willen. Maar dat moet lukken als ik wil.

Ik moet doorpakken. Zoals mijn rij leraar zegt. Stop met twijfelen .. als ik bang blijf, zet ik nooit stappen.
15 okt 2019 - bewerkt op 15 okt 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van prinses.
prinses., vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende