Onbereikbare liefde

Vandaag schrijf ik over onbereikbare liefde.

Ik ben niet een vrouw met veel zelfvertrouwen. Ik weet dat ik niet de knapste ben en veel mankementen heb. Tegelijkertijd weet ik ook dat ik b.v. zelf dingen in de hand werk. Ik ben b.v. te mollig maar ik weet dat ik het zelf in de hand werk door niet te sporten. Zo zijn er nog wel meer dingen waar ik met mijn hoofd weet dat ik het zelf in de hand werk. Dit maakt me nogal onzeker.

Maar aan de andere kant ben ik er ook wel content mee. Dat ik soms denk. Je bent goed zoals je bent.

Dit is niet waar ik over wou schrijven. Ik wou schrijven over onbereikbare liefde. In de liefde merk ik vaak dat ik val op onbereikbare mannen. Niet zozeer getrouwd of in een relatie. Nee ik ben niet iemand, die een ander zou afpakken of een poging zou wagen. Maar eerder singel mannen die mij toch niet willen. Ik zal een recent voorbeeld geven. Ik werd verliefd op een hoogopgeleide man, lief, zorgzaam. Geen dominante macho man. Maar echt een droom man. Zo'n man waar veel vrouwen van dromen. Ik had een tijd contact met hem, maar ik merkte dat hij mij niet zag zitten voor wie ik was. Wel bleef hij steeds maar lief doen. Opgegeven moment begon ik een hekel aan hem te krijgen, hij bleef me maar voorzien van ongevraagde adviezen. Alsof ik domme kip was. Tegelijkertijd was hij enorm aantrekkelijk, omdat hij was zo als hij was. Hij bleef ook maar op mij ingaan. Alsof hij me constant wou corrigeren. Het maakte me tegendraads. Het begon een beetje aantrekken afstoten te worden. Hij maakte duidelijk dat hij me niet zag zitten. Toch bleef hij op mij reageren. Het irriteerde me als fuck dat hij met mijn brein bleef spelen. Opgegeven moment had ik de neiging om hem te blokkeren uit mijn leven. En dat deedt ik ook. Toch bleef hij maar doorgaan met contact zoeken. Ik was zo ontzettend verliefd terwijl ik hen ook niet kon uitstaan. Hij maakte me gek. Vaak denk ik nog aan hem. Hij is voor mij het toonbeeld van onbereikbare liefde.

Ik heb hem trouwens 1x duidelijk proberen te maken dat het echt kwetsend is hoe hij zich opstelde. Maar dat leek hem niets te doen.
Tja. Mannen wat moet je er mee?
02 jan 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van prinses.
prinses., vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende