Arrived at Curadise (2.0)

Gisteren ben ik aangekomen op Curacao voor mijn stage periode. Wat een mega lange reis.. We mochten verder niet klagen, maar op een gegeven moment kun je je plekje niet meer vinden in zo'n vliegtuigstoel en ik was daarom ook blij toen ik weer met beide beentjes op de grond stond.

Dan duurt het eeuwen tot je de koffer hebt, moet je nog door 2 checkpunten heen en daarna konden we allemaal naar de taxi's. Die wegen zijn hier niet 'je van het', maar wat is het hier prachtig!!

Je rijdt dan met zo'n taxi door Curacao en ik had echt geen idee waar ik moest kijken.

Toen kwam ik dan aan op mijn resort en jeetje... Mijn toekomstige front office collega's stonden me eigenlijk al met open armen op te wachten en lieten me meteen alles zien. Ook werd ik snel meegenomen naar mijn eigen huisje hier op het resort.

Het is best groot en ik heb hier alles wat ik nodig heb. En wat ik nog het belangrijkste vind, is dat het gewoon schoon is.

'S avonds meteen kennis gemaakt met het uitgaansleven. Richting Mambo Beach gegaan en daar een hapje gegeten. Daarna nog wat drankjes gedaan bij Madero, wat een strand bar is. Super gezellig!

Misschien niet handig, want ik was rond 01:15 terug bij mijn huisje en om 05:00 zat ik alweer rechtop in bed door een jetlag :}

Vandaag gaan we richting westpunt naar een mooi strandje om de dag door te brengen.

Ik voel me helemaal op m'n plekje hier!
I'll keep u guys posted. vrolijk
22 aug 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van MyLifeOnline
MyLifeOnline, vrouw, 22 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende