Antwoord werkplek positief, maar

Ze willen dat ik pas op 1 augustus begin.

Nu heb ik spaargeld, en ik kan vast de periodes met bijbaantjes overbruggen, maar whyyy. Waarom zou dat moeten?

Nu zijn er zat kantoren waar ik kan solliciteren en nu ik lekker in mijn vel zit zal ik daar vast terecht kunnen. En zolang ik niets heb getekend is het gewoon een kwestie van kijken of een ander kantoor niet eerder kan.

Maar ik kon het wel goed met hen vinden en ja. Gedoe, gedoe.

Ik denk dat ik ook een naar gevoel kreeg bij het bericht van, "Van inwerken komt in de zomermaanden weinig terecht" omdat ik me zorgen maakte of ik niet vervelend overkwam van "ik begrijp dat van de kantoororganisatie maar het is voor beide kanten praktisch als ik in de rustige zomermaanden ingewerkt wordt".

Daarnaast wil ik er ook megagraag tegenin gaan. Hoezo zou er niets van terechtkomen als er weinig mensen op kantoor zijn? Ik kan nog steeds aan de slag met allerlei kleine taken, de software, noem maar op. All that shit costs time, man.

Desnoods hadden ze me deeltijd kunnen aanbieden voor die periode, jeetje.

Maar ja.

Wat zijn helpende gedachten hierbij?

Het hoeft niet zo te zijn dat zij het vervelend vonden van mijn kant, we zitten gewoon over en weer onze perspectieven uit te wisselen.

Zelfs als ze het vervelend vonden ja dan weten zij ook dat ik nog geen ervaring heb en ben aan het uitzoeken hoe en wat.

Ik zit nergens aan vast, ik moet gewoon de rust houden en dan kan ik alles. Alles wat ik wil.

Wat voelt goed?

Het voelt goed dat ik niet achter het kantoor van 1 april ben aangegaan.

Ik vind het jammer van het kantoor van 14 april, daar kwam ik waarschijnlijk goed terecht maar ze wilden verder met iemand met meer ervaring. Een van de twee wilde het vast met me wagen maar het werkplekbelang weegt op natuurlijk.

Vandaag een kennismakingsgesprek met nog een plek, 1 uur reistijd, ALS ik alles goed heb want ik vond de ov stationindeling lastig te overzien daar. Maar als je iets vaak genoeg reist zal het vanzelf wennen. Ik werd aangeraden om er te solliciteren. Met sollicitatierondes als gevolg. Dan krijg ik ook andere mensen te spreken. Is wel meer gedoe, maar ja.

Uitrusten, morgen bellen met de recruiter met mijn antwoord, en dan meer sollicitaties de deur uit sturen misschien.

aan de andere kant, als ik het met bijbaantjes "financieel kan uitzingen" zoals de recruiter zei, dan is dat prima om nu nog even te focussen op alles hier regelen aan verhuisdingen, mijn (mentale) zorg weer oppakken, et cetera...

Hmm...
21 apr 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van knowthyself
knowthyself, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende