Aan alle sterke mensen

Aan alle sterke mensen,

De mensen die een schouderklopje geven wanneer ze zien dat iemand dat nodig heeft. De verpleegster die elke ochtend met hetzelfde enthousiasme haar patiënten begroet. De juf die na 20 jaar nog steeds les geeft met hart en ziel. De kapper die een praatje aanslaat met klanten, waardoor degenen die niet steeds aan een babbel toekomen deze daar toch krijgen. De bouwvakker die fluit op vrouwen, niet uit vunzigheid natuurlijk, maar er zo toch voor zorgt dat een vrouw zich dat tikkeltje mooier voelt. De persoon die 's avonds in bed huilt, maar 's morgens de dag gewoon weer ondergaat. De jongen of het meisje dat wilt opgeven, maar het toch niet doet. Gewoon alle mensen op deze wereld:
Dit bericht is voor jou.

Ik ben trots op jou, omdat je zo sterk bent. Hopelijk ben je ook trots op jezelf. Het is niet makkelijk om altijd trots op jezelf te zijn, want vaak onderschatten mensen zichzelf als persoon. Ieder van ons mensen straalt. Ieder van ons is op zijn eigen manier sterk. Ieder van ons verdient het om in de bloemetjes gezet te worden, elke dag opnieuw.
Maar weet dat ik trots ben, elke dag opnieuw. Weet dat ik elke dag opnieuw hoop dat je sterk kunt zijn.

En zelfs al heb je een mindere dag. Al heb je een dag dat je liever in bed ligt en niks doet. Al heb je momenten dat je wil weglopen van alles op deze wereld, dan nog mag je trots op jezelf zijn. Want je bent prachtig, op je eigen unieke manier. Niemand heeft dezelfde weg als jij doorstaan. Niemand kent jou zo goed als jij jezelf kent. Wees fier op jezelf.
Je bent prachtig.


Liefs,

Chelsea
01 apr 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mevrouwjuf
Mevrouwjuf, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende