De hoofdgerechten***

Dit stond er op tafel met de kerst.


Kipfilet met kruidenkaas in bladerdeeg met in een gewokte paprika trio.
Leuk om eens wat anders te doen als je een kipfilet eet alleen zit er eens groot nadeel aan want het gerecht is behoorlijk machtig.
Je kunt het een paar uur van te voren klaar maken en het hoeft alleen maar 30 min de oven in.
De kip kruid je van te voren even en bak deze even rondom aan in de pan waarna je deze samen met wat kruidenkaas in je bladerdeeg vouwt.



Varkenshaas met een krokante kruiden korst.
Om eerlijk te zijn was dit gerecht niet helemaal gelukt voor mij was sommige stukken hadden te lang in de oven gezeten. Toch was de kruidenkorst geslaagd.
De sterretjes waren uitgestoken uit plakjes zelfgemaakte kruidenboter en sperziebonen met katerspek is een lekkere combinatie.



Mini hamburger met langzaam gegaard vlees van de varkensschouder met zelfgemaakte barbecuesaus.
Het vlees in combinatie samen met de zelf gemaakte saus was echt hemels en helaas had ik er veel te weinig van gemaakt. Het bereiden van het vlees was een behoorlijk werk en want het moest vele uren de oven in. Daarna moest het ook nog van het bot gehaald worden en de Engelse vertaling zegt eigenlijk alles. Pulled Pork
06 jan 2015 - bewerkt op 05 mei 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mysterion
Mysterion, man, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende