Zucht.

Wat zou een fles whiskey goed doen nu.

Vandaag is en was mijn eerste en laatste werkdag bij de H&M. Het was een superlief team, vet leuke manager, onder andere omstandigheden zou ik er 300% op mijn plek zijn geweest. Maar het was zoveel tillen, duwen, sjouwen en staan dat ik letterlijk 3 uur na aanvang huilend op de WC met mijn vriend zat te telefoneren. Mijn rug deed zo ongelofelijk veel pijn dat ik al snel wist dat ik shifts van 10 uur niet ging trekken. Er zat niets anders op dan eerlijk te zijn tegen mijn manager.

Ze was super begripvol en vond het erg jammer, want ze vond me een leuke toevoeging aan het team, maar ze zei dat mijn gezondheid en de gezondheid van baby in alle gevallen op prioriteit 1 moeten staan. En zo kwam het dat ik mijn ontslag halverwege mijn eerste shift in heb gediend.

En nu voel ik me vreselijk. Schuldig, en bezorgd. Het is me nog nooit overkomen dat ik een baan zo snel al niet trok. En de klok tikt vrolijk door, ik moet zo snel mogelijk iets anders vinden.

Het leven is chaos. Komt nog steeds wel goed schatje maar goooooooooooooood dit verzin je toch niet.

Om op een positievere noot te eindigen: Ik heb gevulde speculaas en pepernoten bemachtigd, en vanavond kunnen we baby weer observeren. Hoop dat alles in orde is, je zou toch bijna je eigen echo-machine kopen zodat je 3 keer per dag kan controleren of je kind groeit. Hoe houden mensen het uit.
15 sep 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Azura
Azura, vrouw, 5 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende