Zondag

Gisteren ben ik met mijn moeder naar de stad geweest. Was wel een fijne dag en zat goed in mijn vel. Donderdag middag ben ik met mijn vader naar het strand geweest en vrijdag zat ik alleen thuis. Ik had mijn eerste online les en moest in de middag mijn depot halen.

Wat is een depot? Een depot is een injectie met medicijnen die ik verplicht krijg. Eerder dit jaar heb ik een zorgmachtiging gekregen waar uit kwam dat ik verplicht medicatie moest krijgen tegen psychose. Ik was het hier totaal niet mee eens en weigerde medicatie te slikken dus uiteindelijk heeft de GGZ bepaald dat ik dit verplicht moest nemen. Eerst kreeg ik nog een kans van de rechter maar uiteindelijk na mijn opname werd ik verplicht om haldol als depot te starten. Inmiddels is de zorgmachtiging weer verlopen en krijg ik de depot vrijwillig. Semi vrijwillig want als ik er mee stop word het opnieuw via de rechter afgedwongen. Dus nu ga ik braaf 1x in de maand naar de GGZ voor de haldol depot. Ik merk weinig van de depot, het is een lage dosering dus ik heb er geen last van. Als compensatie slik ik nog mirtazipine dit maakt me in de avond rustiger en zorgt er voor dat ik kan slapen.

Vandaag is het zondag wat betekent dat ik weer alleen ben. Ik vind het altijd moeilijk om een leege eenzame dag voor me te hebben. Ik lig nog in bed en wil er zo lang mogelijk in blijven liggen. Op de planning staat boodschappen doen en leren voor anotomie. Ik voel me niet heel gemotiveerd. Ik voel me vooral rot omdat ik weer een kut dag voor me heb. Ik hoop dat deze dag weer snel voorbij is en maandag is dat ik weer kan werken. Zondag is niet mijn dag.
08 okt 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BorderlineIris
BorderlineIris, vrouw, 2 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende