Zaterdag

Het is inmiddels zaterdag. Ik voel me wel iets beter, lijkt de medicatie van depot aan te slaan? Helpen de lorazepam? Of heb ik me gewoon neergelegd bij het feit dat het slecht gaat. En dan kan het eigenlijk alleen maar beter worden.

Gisteren gesprek gehad met SP-VER ze zei dat ze het knap vond hoe ik ook overal mee omga. Ook weer gevraagd, of ik naar de kliniek kan. Maar ze vertelde me dat dit een plek is waar alleen echt knal pschyotische mensen heen of nog erger suïcidale mensen. Erger dan dat ik ben. Deze woorden geven me een dubbel gevoel. Aan de eene kant begrijp ik het wel. En ben ik ook blij dat me liefje nu kan blijven logeren. Aan de andere kant denk ik, wat is erg genoeg? Waarom ben ik niet erg goed dan? Neem je mij wel serieus. Wat wil je dat ik doe om te laten zien hoe slecht met me gaat. Maargoed, ik weet dat ik niet in deze gedachte moet blijven hangen. Want dat maakt het alleen maar negatiever. Het is gewoon een feit waar ik mee moet dealen. Het voordeel is dat mijn leven wel door kan gaan. Ik kan gewoon vrienden en vriend zien zonder dat ik ze hoeft te ontvangen in een kliniek. Ook kan ik gewoon naar werk gaan en maandag naar de bestuur vergadering van me vrijwilligerswerk.

Ik ben blij dat me vriend langskomt want dan ben ik niet alleen en heb ik ook afleiding. Wat niet betekent dat het depressieve gevoel weg is want dat verdwijnt niet zomaar. We gaan er maar weer het beste weekend van maken.

Fijn weekend gewenst aan iedereen verliefd
06 jan 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BorderlineIris
BorderlineIris, vrouw, 2 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende