ZAG

Vandaag heb ik vrij van werk. Want ik heb vanmiddag mijn ZAG. Zorg afstemming gesprek. Samen met mijn SPV-ers. Ik kijk er niet tegen op, want ik ben de afgelopen tijd stabiel gebleven. Dus ik denk dat het niet een heel lang gesprek zal zijn.

Wat betreft depressie gaat het nog een beetje hetzelfde. Vooral in de ochtend heb ik geen zin in om op te staan. Ook mis ik in mijn leven een vorm van betekenis. Ik zou graag meer voor andere willen betekenen en een zinvoller leven lijden. Maar ik vind het moeilijk om dit te organiseren. Wat me nu vooral goed doet. Is structuur aan houden, AD slikken, mijn verplichtingen nakomen en sociale contacten.

Soms heb ik het gevoel dat ik zweef in de lucht. Dat mijn leven zo betekenisloos is. Dat ik elke dag hetzelfde liedje sta te spelen zonder variatie. Het is een moeilijk te omschrijven gevoel. Ik weet dat ik hard aan het werken ben aan mijn toekomst. Maar soms lijkt de tijd eeuwig te duren. Zoveel uren op een dag waar ik niet mee weet wat ik moet. Ik merk zelfs dat schrijven me moeilijk af gaat omdat ik niet precies weet waar ik over wil schrijven.
14 nov 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BorderlineIris
BorderlineIris, vrouw, 2 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende