YouTube is geniaal.

Ik heb deze week heul veul "hoe rijd ik auto" videos gekeken en het wordt er echt top uitgelegd lol. Ik ben nu al 3 lessen (6 uur) verder en het gaat zoooveel beter! Ik kan het sturen ook al een beetje inschatten en het schakelen is niet half het probleem dat ik dacht dat het ging worden. Ik dacht echt dat dat mijn grote downfall ging worden, maar het blijkt eerder aan mijn gebrek aan multitasking-vermogen te liggen nahnah

Ik ben wel nog steeds erg bang om tegen een andere auto aan te botsen dus ik zit altijd extreem rechts op mijn rijstrook en mijn instructrice heeft zoiets van dude, wtf. Elke keer legt ze dan uit dat het in principe niet uitmaakt of ik tegen een andere auto knal of tegen een lantaarnpaal aan de rechterkant van de rijstrook: Het resultaat is hetzelfde. En dat weet ik maar ik vertrouw het allemaal gewoon niet nahnah

Verder raak ik graag in paniek als iemand achter me staat bij een rood licht en dan laat ik de motor sterven. Ik durf er mijn kleine teen (die is toch waardeloos) om te verwedden dat ik bij het praktische examen de motor vermoord. Maar goed, ik heb nog ca 12 lesuren te gaan en in die tijd kan eigenlijk nog heel veel gebeuren. Als het na 6 lesuren al zoveel beter gaat dan ben ik na nog eens 12 lesuren misschien een absolute pro. Optimistisch blijven toch?

Vanaf volgende week woensdag mag ik in mijn eigen auto de weg op en mag mijn partner mij lesgeven (normaal gesproken zijn de leerlingen ca. 16-20 en wordt er lesgegeven door hun ouders, maar ja, ik ben toch al 27 he, en mama is ver weg nahnah). Ik ben heel benieuwd hoe dat zal gaan, want mijn auto schakelt blijkbaar heel anders dan de lesauto en dat baart me ook een beetje zorgen.
Maar ik sta er wel een stuk optimistischer tegenover en ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen. Het zou een tijdje kunnen duren, maar het is zeker weten niet onmogelijk.

Oh en mijn links-rechts zwakte bij het autorijden he. "We gaan hier naar rechts" knippert naar links.

Heerlijk cool!
22 mei 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Azura
Azura, vrouw, 5 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende