Werken op nieuwe plekken

Mijn eerste workstreak zit erop! 7 dagen achter elkaar, 5 dagen 1e lijn en 2 dagen spoedkliniek. Het was fantastisch, maar ook ongelooflijk uitputtend.

Bij de eerstelijnskliniek voel ik me helemaal thuis. Ik weet de meeste spullen ondertussen te vinden, ik kan goed met de klanten overweg en ik heb lol met mijn collega's. Zij lijken ook blij met mij. De dierenarts is een fantastisch aardige man. Ik zit er helemaal op mijn plek.

De dagen bij de spoedkliniek waren pittig. Ik voel me nog overdonderd en ik heb nog vaak het gevoel dat ik in de weg sta. Maar zondag ging het al veel beter dan zaterdag. Aan alles merk ik dat ik het daar nog heel spannend vind. Maar ik kan er zoveel leren! Ik denk dat, als ik hier eenmaal helemaal lekker ingewerkt ben, ik een fantastische werkplek heb. De meeste collega's vind ik heel aardig, andere zijn een beetje moeilijker te doorgronden. Er loopt een leger aan dierenartsen rond die ook vooral heel aardig zijn. Ik ga heel hard mijn best doen om daar een waardevolle collega te worden.

Morgen even een rondje rennen, naar de kapper, stukje fietsen, cadeautjes regelen voor Vriend en chillen met de hondjes. En dan woensdag weer lekker aan het werk.

Ik vind mijn zomervakantie nu al helemaal het einde verliefd
08 jul 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van UltraFloyd
UltraFloyd, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende