Wat moet ik doen? help..

Gister had ik een hele leuke avond met mijn vriend en 2 vrienden van ons (ook een stelletje). En dus na het wokken en wat drinken gingen we de stad in. Alles was leuk, en ik ging naar huis na een tijd omdat ik hoofdpijn kreeg en moe werd.
Hij bleef nog en kwam rond half 4 naar mij toe om bij mij te slapen.
We waren nog even wakker en toen we wilden gaan slapen kon ik dat niet aangezien hij erg verkouden is (zoals altijd) en zwaar ademt. Door de drank ging hij ook nog extra snurken.

Hij bood zelf aan (eerder op de avond) om op de bank te slapen. Dus ik vroeg of hij dat wilde doen aangezien ik vandaag nog erg veel aan school moest doen.

Hij ging (met tegenzin) op de bank slapen en na 5 minuten lukte het niet en zei hij dat hij naar huis ging.
Hij was helemaal rot aan het doen en legde mij een schuldgevoel op, omdat ik niet had gezegd dat ik goed moest slapen om nog dingen voor school te doen en dat ik eerder zei dat hij nooit hier bleef slapen enzo.
Hij draaide alles om.

Ik probeerde nog of hij dan om kon draaien in bed dat ik zijn zware adem niet zou horen en dat hij gewoon hier kon blijven. Maar nee hij zou en moest thuis slapen. Dus hij ging nog rotter doen en ik zei Ben je boos? Zegt hij nee ik vind het gewoon rot blablabla.. heel dat verhaal weer.
Hij zei een paar keer: Ik hoop dat mijn moeder de deur niet op slot heeft gedaan. En zo probeerde hij mij nog meer een schuldgevoel aan te praten.

Ik zei: (naam).. wacht nou even alsjeblieft.
Maar zonder kus of knuffel of een blik naar mij liet hij mij staan in mijn huisje en liep de trap af. Geen welterusten, niks. Hij liep weg omdat hij blijkbaar boos was.

We hebben niet echt contact gehad meer en ik weet niet hoe ik moet reageren!

Hij is altijd degene die mij een schuldgevoel aanpraat en hij is altijd degene die wegloopt en weggaat.
Praten lukt achteraf altijd wel, maar op zo'n moment lukt het hem niet en dan is zijn wil wet.

Wat moet ik hier nu mee? Zaterdagavond is altijd zijn avond met zijn vrienden. Ik kan nu niet vragen of hij hierheen komt en als hij hierheen komt om te praten wil ik ook wel een beetje gelijk krijgen en ik weet toch al dat ik dat niet krijg en dat hij met een gezicht zonder emotie op de bank gaat zitten en rot tegen mij gaat doen.

Help! verdrietig
16 nov 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Herz_x
Herz_x, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende