Impossible love?

Hi mensen,

Na een laaaaange tijd (en ik weet geen raad meer) kom ik dan toch maar weer terug om hier een verhaaltje posten.
Het zit zo.
Sinds (bijna) 3 maanden werk ik bij Domino's, pizzaatjes bezorgen, en daar zijn mijn collega's echt heel tof en gezellig!
Nu is er een jongen met wie ik het heel goed kon vinden, altijd grapjes maken, plagen en beetje flirten.
Sinds 1,5 maand zijn we echt hele goede vrienden geworden, bowlen met collega's erbij, naar de mac, poolen. We zouden nog naar de film gaan.

Nu kreeg ik toch nog wat meer gevoelens voor hem en hij voor mij en dat lieten we ook merken.
Hij was een beetje ziekjes geworden vorige week en dus konden hij en ik niet naar de film (daar zouden wij samen heen gaan). Die dag erna zouden wij gaan. Ik dacht al van niet, want hij was nog ziekjes. Hij kwam wel werken en hij vond het rot te zeggen dat hij niet naar de bios mee kon want hij voelde zich beetje draaierig. Maar hij kwam wel eventjes langs. Toen was het heel gezellig, gezoend eerste keer en het was eigenlijk al meteen duidelijk dat wij wel een relatie aan wilden gaan met elkaar.
Maar.. het zit zo..

Alles tussen hem en mij zou perfect kunnen gaan! Maar hij komt uit Sri Lanka (op zijn 10e jaar is hij hierheen verhuist) en zijn ouders zijn erg beschermend. Hij is de oudste van alle kinderen (broertjes, zusjes, nichtjes, neefjes etc.). Dus zij letten op dat hij geen verkeerde beslissingen maakt. Hij mag verder alles doen wat hij wilt, maar qua relaties neeeeee. Zijn vorige relatie heeft hij ook niet verteld aan zijn ouders.

Ik zei tegen hem: Als dit wat wordt, dan wil ik niet dat het geheim blijft.

Ik laat het nu maar even en ga gewoon lol maken met hem gezellig, maar door zijn familie en cultuur gaat het lastig worden een relatie aan te gaan. En ik wil die pas aangaan als het niet geheim hoeft te blijven.
Ik geef zo veel om hem en wil hem echt niet kwijt, want met de dag dat ik hem zie worden mijn gevoelens sterker.

Wat moet ik hier nou mee..
26 feb 2013 - bewerkt op 26 feb 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Herz_x
Herz_x, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende