Echt verliefd

Ik wist niet dat verliefdheid er nog in zou zitten bij mij.
En toch voel ik het, ik hou echt van hem. We hebben al een paar keer bij elkaar gehuild om dingen en ik kan mijzelf helemaal open stellen en hij bij mij.

Eergisternacht was zijn hond overleden en toen kwam hij naar mij om uit te huilen. Hij had het er zo moeilijk mee! We hebben hele tijd geknuffeld en rustig gepraat. Hij moest huilen, ik moest huilen.

Ik merk dat ik zoveel om hem geef, ik wil hem nooit meer kwijt.
Ook al hebben we pas 3,5 week. Ik ken hem al langer, maar het is zo'n fijn gevoel als ik bij hem ben.

Ik ben nu toch echt verliefd en de liefde zit nog in mij en ik geloof er weer in. We spreken elkaar niet elke minuut en dat hoeft ook niet. Ik zie hem wel elke dag, voornamelijk ook op werk en daarna gaan we naar mijn huis of een rondje lopen over de boulevard met nog een stel op werk met wie we bevriend zijn. Erg gezellig!

Hij heeft dingen voor me over en hij denkt ook aan mij merk ik.

Ik voel me zo goed bij hem, ook al dat ik soms nog wel denk aan of ik grappig genoeg ben en of hij me mooi vindt en of hij wel graag bij me is, maar dat is vooral omdat ik verlatingsangst heb opgebouwd afgelopen jaar hier. Daar ben ik sinds kort achter dat ik vaak een traan moest laten en veel nadacht over alles. Ik wil hem zo graag behouden en niet kwijtraken door iets. Meerdere jongens hebben mij verlaten na een tijdje en hierdoor heb ik wel een angst opgelopen. Ik hoop dat hij mij niet snel beu is, of dat hij vindt dat ik saai ben. Maar nu laat hij dat nog niet merken gelukkig en zegt hij gelukkig te zijn met mij.

Gelukkig maar! Ik zou nu niet weten wat ik zonder hem moet doen, vooral zo in de vakantie. Ik zie hem heel vaak en daar ben ik heel blij mee, want zometeen als de school begint zie ik hem niet meer zo vaak. Ik ga naar het 2e jaar van HBO (erg druk dus met stage en verslagen etc.) En hij begint zijn MBO opleiding.

Maar ik ben iedergeval blij dat ik weet dat ik verliefd ben, en dat die liefde niet gedooft is door alles wat ik met jongens heb meegemaakt.

Ik hou van hem en ik laat hem nooit meer gaan verliefd
30 jul 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Herz_x
Herz_x, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende