hardlopen??

Ik wil dus iets gaan doen aan mijn lichaam. Slank worden is erg .. mm hooggegrepen, laat ik het zo zeggen.
Maar ik kan wel iets aan mijn buikje doen.

Ik zat vanochtend zo op de bank. en keek naar mijn buik. Wat een bobbel xD
Daar moet ik wat aan doen. Pas geleden heb ik een sport bh gekocht, erg lekker zit die en eindelijk 1 die in mijn maat is!! Hoeray! Ik zat me net te bedenken, hee ik ga hardlopen! Maar dat lijkt mij niet zo'n goed idee, aangezien het 30 graden is, ik hardlopen nooit heb gedaan dus niet zal volhouden én ik verbrand snel.. Ik dacht aan vanavond.. maar dan komt een vriendin mijn Mylène producten brengen.

BTW! Een seksfles komt ze brengen (en gezichtsmasker) want dat heb ik besteld. De Seksfles wordt het ene genoemd omdat je smeert het op je lichaam, armen, bovenbenen, oksels, voeten, buik, borsten, maakt niet uit waar. Als je gaat zweten komt niet je zweetgeur vrij, maar die geur van dat spulletje. Daarom seksfles, hoewel het juist voor bij sporten is of bij warme dagen zoals deze zomer (thank god dat de temperatuur beter is geworden sinds die regenstortbuien)

Misschien vanavond maar hardlopen als zij dat heeft langsgebracht. En 8 september houd ik zelf een Mylène party. Ik als host, en die meid die de mylene party eerst deed, gaat het dan ook bij mij doen. Nice! Als mn seksfles leeg is kan ik meteen een nieuwe bestellen haha.
Het was wel tussen de 16 en 19 euro volgens mij.
26 jul 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Herz_x
Herz_x, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende