Waar doe ik het toch voor??

Afijn...vorig jaar had ik nog een baan voor 40 uur op uitzendbasis. Maar door een reorganisatie ging een vaste aanstelling niet door en werd de uitzendbaan beeindigd. Toen werd ik dus een werkloze 50+...

WW uitkering was geen probleem want al 32 jaar 40 uur werkend. Maar uitkering wel op basis van 28 uur, want het afgelopen half jaar was ik een paar keer ziek geweest....zucht... geen vetpot dus.

Na veel solliciteren vond ik na 3 maanden een leuke baan voor 16 uur. Maar helaas werd het tijdelijk contract na dat half jaar niet meer voortgezet. De nieuwe manager zag mij persoonlijk gewoon niet zitten.

En zojuist hoor ik net dat ik geen ww heb opgebouwd want voor het laatste weekje had ik me ziek gemeld aan het UWV wegens mijn ziekenhuisopname... ik dacht.. dat moet wegens mijn lopende ww-uitkering van 28-16=12 uur.. maar helaas nu het laatste half jaar dus geen ww opgebouwd want ik voldoe niet aan de ww-wekeneis... zucht... had ik me nou maar niet ziekgemeld.. zucht... waarom is ziekzijn toch zo duur??
19 apr 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Minofmeer
Minofmeer, vrouw, 58 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende