Voorbij

Gisteren een laatste brief binnen gestoken bij I, op een uur waarop ze normaal sowieso in bed ligt, toen ik aan haar slaapkamerraam passeerde brandde er nog licht en ik hoorde stemmen. Ze lag dus al in bed met een ander. Zoveel heeft ze dus om mij gegeven. De schijn hoog houden dat ze altijd ven me gehouden heeft, maar na minder dan 2 weken ben ik dus al vervangen.
Ik heb de brief in de bus gestoken en ik weet niet wanneer ze die zal zien en of ze er iets mee zal doen buiten in de vuilnisbak gooien, zoals ze met mij ook gedaan heeft.

J die al weken tegen mij zegt dat ik ze moet loslaten zegt nu ineens het omgekeerde. Ga haar achterna, win ze terug. Blijkbaar wil ze mij ook kapot krijgen door nu ineens tegendraads te doen. Ook haar fabeltje dat ze een toekomst zag met mij was dus een leugen. Alles en iedereen ben ik kwijt en de stemmen in mijn hoofd die er al maanden zijn beginnen luider en luider te roepen dat het beter allemaal stopt.

De hele dag manieren gezocht om het voor eens en altijd te stoppen. Helium schijnt pijnloos te zijn en vrij verkrijgbaar wat het makkelijk maakte om een tank te gaan halen deze middag. Eens volbracht zal iedereen gelukkig zijn. Een wereld waarin ik niemand meer kan kwetsen of pijn kan doen. Ik ben de oorzaak van alles en moet die oorzaak aanpakken, voor eens en altijd!
14 feb 2020 - bewerkt op 14 feb 2020 - 136x gelezen
Profielfoto van Silversmet
Silversmet, man, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende