Mixed feelings

Hoe kan het dat je van iemand tegelijk een afkeer kan hebben, maar er tegelijk toch toe aangetrokken blijft. Dat je iemand niet kan loslaten, terwijl je verstand en iedereen rondom jou zegt dat dat de beste oplossing is.
Elke dag zink ik dieper en dieper weg, wetende dat het met haar elke dag beter gaat en ze zelfs waarschijnlijk niet meer aan me denkt. Ik ben het verleden wat ze zo snel mogelijk wil vergeten.

Er is enorm veel gebeurd in de tijd dat we samen waren, we hebben elkaar gekwetst en pijn gedaan, elke keer zijn we eruit geraakt. Een band die dieper is dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Nu zijn we week 2 zonder contact. Het knaagt haar niet te sturen, maar ik moet me sterk houden. Ik wil weten wat mijn gevoel zal doen in de laatste 2 weken die nu voor de deur staan.

Waarschijnlijk heeft ze al wat dates achter de rug en hoogstwaarschijnlijk zal er zeker 1 al in de slaapkamer geëindigd zijn, wat voor mij een breekpunt is. Als ze maar zoveel respect heeft voor mij dan vraag ik me af waarom we zo lang samen geweest zijn en wat er allemaal niet gebeurd is tijdens onze relatie. De fabeltjes van 'mijn libido is 0' en 'op mijn leeftijd is seks niet meer belangrijk' zullen dan volledig doorprikt zijn.

Het maakt me kapot dat ze maar zoveel respect heeft voor mij, dat ik maar zoveel waard was in haar ogen. Tranen komen weer boven, maar ik moet ze onder controle houden want zij heeft de relatie verbroken en ik zal er mij bij moeten neerleggen dat het nooit meer iets zal zijn. Haar keuze is gemaakt! liefdesverdriet
12 feb 2020 - 155x gelezen
Profielfoto van Silversmet
Silversmet, man, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende