Vergif!

Hoe kan je je zo vergissen in iemand? Na 6 jaar tot het besef komen dat je niks betekende voor de persoon van wie je dacht dat ze de ware was. Na een breuk in oktober, elk een relatie van een maand erna, terug samen in een poly relatie voor 3 weken tot de 2e breuk. Psycholoog geraadpleegd wat en hoe. Na het advies elkaar een maand rust te gunnen stond ze na 3 dagen al op tinder op zoek naar vervanging voor mij. Hoe komt dat over? Alsof je er gewoon was omdat ze iemand moest hebben. Weggegooid als een stuk vuil.

Mijn hart neigt nog steeds naar haar, maar mijn verstand begint luider te roepen dat ik ze toch los zal moeten laten.
Ik heb mezelf voorgenomen die maand te gebruiken om na te denken, niet daten, zeker niet met anderen de lakens delen uit respect naar haar toe en het nog een kans te willen geven. Blijkbaar ben ik de enige die er zo over denkt want dat speelt voor haar blijkbaar geen rol meer.
Wat zal het resultaat zijn als we samen bij de psycholoog op gesprek gaan? Dat ze zou zeggen het nog een kans te willen geven? Als ze dat als zou doen dan zou er enorm veel werk zijn aan het vertrouwen te herstellen wat in mijn ogen quasi onmogelijk is. Soa testen laten uitvoeren en dus 3 maanden onthouding. Wil niet dat ze een soa nog eens in mijn schoenen schuift, zeker als die niet van mij komt en wil er al zeker zelf geen oplopen. Hoe kan je het vertrouwen wat weg is terug herstellen?

Heel haar familie en omgeving heeft ze tegen mij opgezet, als het iets zou worden terug zal ik die dus allemaal weren en negeren ook. Ik kan niet schijnheilig blijven doen. Familiefeestjes zullen dus afzonderlijk zijn.

Ik voel me hoe langer hoe meer gebruikt als taxi en een manier zodat ze zou buiten gekomen hebben. Voor de rest ben ik nooit meer als dat geweest.
Loslaten zal niet eenvoudig zijn, maar ik zal het toch moeten doen als ik er zelf niet volledig onderdoor wil gaan want zoals iedereen zegt, we maken elkaar kapot.
11 feb 2020 - bewerkt op 12 feb 2020 - 194x gelezen
Profielfoto van Silversmet
Silversmet, man, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende