Vervolg

Bedankt voor de reacties op vorige verhaal. Gisteren heb ik de GGZ gebeld en aangegeven dat het slechter met me gaan. Ik werd vandaag gebeld door me SPVer en heb kort met haar gesproken voor nu heeft ze me oxazepam voorgeschreven om mijn gedachten wat rustiger te krijgen.

Mijn liefje komt naar me toe en morgen zie ik mijn vader. Met oudjaar ga ik naar een vriendin toe en volgende week woensdag weer werken.

Ik worstel nog steeds erg met depressie. Ik moet de laatste tijd veel denken aan een vrouw die daadwerkelijk zelfmoord heeft gepleegd. Ik wil echt niet dood maar vind het leven best zwaar. Ik twijfel over veel dingen. Ik werk momenteel weinig uren waardoor ik veel vrije tijd heb. En dat is wat me nekt. Zoveel vrije tijd dat ik me kapot verveel en in een donker dal beland. Ik zit wel naar vacatures te kijken maar ik denk dat het handig is om eerst me diploma te behalen voor ik daadwerkelijk ga solliciteren. Klasgenoten van mij hebben al een baan gevonden ondanks dat ze nog niet het diploma behaald hebben. Maar ik wacht toch liever. Mijn huidige werk doe ik met twee vingers in mijn neus. Ik ben best bang voor de verantwoordelijkheid die een nieuwe baan zal geven. Maar ik weet dat ik ooit de stap moet gaan maken om te solliciteren.

Daarnaast heb ik een grote wens om moeder te worden. Voorlopig is dit nog niet aan de orde. Maar dat houdt me wel op de been om te blijven leven.

Het leven is zwaar. Maar de mooie momenten zijn het waard om voor door te vechten. En zo nodig moet ik dan om extra hulp vragen bij behandelaren. Als het even niet meer gaat.
29 dec 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BorderlineIris
BorderlineIris, vrouw, 1 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende