verder bespreken

Het komt er gewoon op neer dat wij echt verschillend zijn, maar ook echt verschillend van water en vuur op sommige dingen

Omgaan met het andere geslacht
emoties verwerken

Dat laatste is zo baanbrekend. Dat het enige rest is dat we moeten agree to disagree moeten inzetten.

Wat net is gebeurd is dat ik totaal niet eens ben in hoe jij op mij afreageert op iets waar jij in principe niet boos op mij hpeft te zijn. Ik vind dat kwalijk want dan denk ik; hoezo word jij nou weer boos op mij terwijl ik niks heb gedaan en dan zeg jij want ik ben gewoon gespannen over iets anders. Dat kan jij prima zijn, maar laat mij erbuiten. zodat iig een van ons niet chagerijnig is. Als jij chaggie bent en jij gaat daardoor kut tegen mij doen en kutte dingen tegen mij zeggen ga ik ook boos zijn. Ik zie niet in hoe dat een win situatie is. En ik vind dat zo logisch en ook iets waar jij je al meerdere keren tegen hebt gezegd dat dat idd kut is dat ik niet snap dat je er elke keer toch in valt.

Dat is dus iets wat ik dus moet gaan accpeteren.Zoland je maar niet mij gaat uitschelden moet ik het maar oke vinden. Ik heb hhet liefst dat je het nooit doet, maar aan de andere kant kan ik het dus niet van je verachten dat je het helamaal niet doet, omdat dat is wat je gewoon doet.

Ik kan dan ook gewoon zeggen van oke geert dagh je bent gewoon geirriteerd en daardoor zeg je zluke dingen maar ik kan me uberhaupt niet voorstellen dat je zo tegen iemand doet als je achteraf kan zeggen dat je het niet meent. Ik ben daar blijkbaar echt een autist in.

Waar het echt om draaide is echt dat ik niet in wilde gaan op iets waarvan ik al dacht waar ik geen zin in had om over te hebben omdat je er al een mening over hebt. Ik zie gewoon echt niet in dat als jij je zorgen om iemand maakt dat je niet vraagt van hoe is het met haar? ze zt daar wel, wat gebeurt daar? is ze zelf niet bang?

Ipv al te zeggen van moet ze daar niet beter weg gaan? ik vind het niet echt chill om te bedenken dat ze daar is. Ik kan dan meteen zeggen waarom vind je dat niet chill? Ik kan me niet voorstellen dat als je je bezorg om iemand volt je dan een mening hebt en daar zo stek sin kan zijn en kan zeggen dat ze alleen aan zichzelf ednkt als ze daar blijft. ik denk helemaal niet dat ze aan zichzelf denkt, ik vind dat vrij heftig om dat van iemand te zeggen.

Ik wil daar niet op in gaan omdat ik weet met wat ik je ga vertellen je gaat zeggen dat dat gewoon niet verstandig is wat ze doet,maar het is wat zij heeft besloten en als je verder erover na denkt mogen mensen uit de besmette landen niet eens reizen. Zoals je niet eens naar de huisarts mag gaan als je denkt dat je besmet bent. Ik denk dgewoon dat je daar ook over na denkt ald je dit soort dingen denkt. ik vind het vrij heftig als je over mijn zus denkt dat ze aan zichzelf denkt als ze daar blijft

Als je je echt zorgen maakt dan vraag je hoe ze het gaat doen als ze wel ziek wordt. Je zegt alleen dat je hetl echt niet leuk vindt dat ze daar zit. Ik vind dat echt geen maniet van bezorgings uiting. als je je bezorgd voelt an vraag je waar ze is en waar het gebied is waar ze verblijft en of ze risico loopt en wat zij er aan doet ervoor.

omdat zijn familie er risico op loopt gaat het opeen dagen hoe het dan voor mij is en voor mijn zus maar eerder als ik et erover heb heb ik niet genoeg gezegd om te laten weten dat ik me er zorgen om maak. Als ik zeg van mijn zus zit op de hotspot man. en als ik dan niks zeg is het wel van oke dan niet, maar dus moet ik alleen nog zeggen ik maak me er zegen over.terwijl mijn zus zit daar in zuid korea omg. Dat is dan niet genoeg om dan te denken oke shit dats serious buisness. Waarom zit ze daar nog, ze wacht op wat de overhsied zegt en ze wacht af op deminor.
05 mrt 2020 - 73x gelezen
Profielfoto van Waterdrager
Waterdrager, vrouw, 25 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende