update aan mezelf

gek genoeg heb ik nu even de behoefte op te schrijven hoe het is.

Ik voel mij harstikke klote..
weer net zo somber als altijd.

ik heb een hekel aan medicatie die altijd maar even werkt en dat ik daarna weer moet ophogen of moet wisselen naar een ander antidepressiva.
Ik wil niet ophogen of wisselen.. ik wil niet opnieuw te maken krijgen met die klote bijwerkingen waarvan ik de ergste vind, aankomen in gewicht.

Waar ik nu het meeste meezit, is dat ik eigenlijk geheel nutteloos ben.
Ik werk niet, ik ga niet naar school .. en weetje dat doe ik toch echt zelf of ja juist niet.

Ik weet dat ik werken en studeren gewoon weg niet trek en dat ik dan toch weer zou gaan falen. Ik weet ook dat ik mezelf de tijd moet gunnen om alles weer zo normaal mogelijk op de rit te krijgen.
Maar het is toch verdikke zwaar. Als ik kon kiezen en mijn brein zou meewerken. Zou ik nu de pabo hebben afgerond en misschien al een eigen klas kunnen hebben. Het voelt kut als je dat allemaal voor je neus voorbij ziet gaan.
Het enige positieve punt op dit moment is dat ik leef voor mijn hond. Ik word blij als ik haar kan knuffelen en met haar wandel. Maar dat is mijn leven dan ook. Voor de rest voel ik mij gewoon al dood. En ik weet dat ik het mijzelf echt aandoe maar het lukt mij gewoonweg niet om gelukkig te zijn.

Maar we blijven doorvechten... wat dat moet nu eenmaal.

21 aug 2019 - bewerkt op 11 dec 2019 - 101x gelezen
Profielfoto van KleintjeXx
KleintjeXx, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende