Klein updaten

Lieve lezers,

Ik merk sterke afwisselingen in chaos en kalmte in mijn hoofd.

Met therapie gaat het redelijk we zijn nu al 2 weken bezig met het hoofdstuk schaamte en schuld.
Bij schuld is bij mij niet echt sprake maar schaamte ervaar ik zeker. In de eerste week ontkende ik dit eigenlijk nog, maar omdat we het er vrijdag over hebben gehad en ik de tekst nog vaker heb gelezen herken ik mij zeker hierin.
In het hoofdstuk staan 4 strategieën die schaamte in stand houden, bij mij is het vermijden van innerlijke ervaring heel erg aan de orde.

Op stage/werk heb ik de laatste dagen erg veel leuke interactie met de kids. Ze zijn bezig met toetsen en tussendoor is er dan iets meer tijd om spelletjes te spelen. Dit is er leuk mijn stage dag vandaag:


De dag begonnen met een lekkere kop cappuccino. Eenmaal binnen in het klaslokaal mijn activiteit van gisteren geëvalueerd. Veel mooie complimenten gekregen.
Mijn eerste taak was papier-maché lijm maken.
L was haar gymkleren vergeten dus die heb ik lekker laten helpen. De lijm was klaar dus heb ik samen met haar even het schoolfruit opgehaald. Daarna nog een spelletje kwartet gedaan. Vervolgens ben ik verder gegaan met kleurplaten zoeken, maar ik heb L er wel bij betrokken door haar mening te vragen over de tekeningen. Alles wat ik had heeft ze goed gekeurd dus dat is fijn. Ik hoorde de klas terugkomen dus heb ik haar bedankt voor de hulp. Dit vond ze zichtbaar fijn vrolijk. De kids hadden toets. In die tijd heb ik de laatste kleurplaten gezocht voor mijn bestandje. In de pauze een poging gedaan tot tennis met K Ik kon er niks van maar vond het wel leuk dat K zich zichtbaar amuseerde.
Het was rekentijd. Ik mocht de toets van T voorlezen. Dit ging beter dan verwacht. Normaal werkt hij niet altijd even goed mee, maar met een beetje sturing is het gelukt om heel de toetst af te nemen. Toetsjes klaar!
Ik heb de dag afgesloten met een potje kinderboerderij kwartet met S Ik vond het leuk dat S zich op haar gemak voelde tijdens het spelletje.
De dag nog kort afgesloten met C De lijm was goed maar misschien wat aan de weinige kant. Maar dan maak ik morgen wel weer wat bij. Bij J nog even gecheckt als we het nog ergens over moesten hebben, maar dit was niet het geval. Dus ik kon lekker naar huis gaan.
Ik vond het een fijne dag!

Ik vind het vervelend dat ik zo weinig hier schrijf verdrietig
25 jan 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KleintjeXx
KleintjeXx, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende