Aandacht geven aan afsluiten

Lieve lezers,

Het is weer vrijdag dus het was weer tijd voor therapie.
Wat het belangrijkste was van de sessie van vandaag. Is dat ik het steeds moeilijker vind om weg te gaan en het gesprek af te sluiten. Dit viel mijn psychologe ook op. Ze benoemde dit ook hardop.
Ik hoop dat we hier volgende week vrijdag nog even op terug kunnen komen.
Want ja, ik vind het steeds moeilijker worden om weg te gaan. Ik kan niet precies zeggen wat het zo moeilijk maakt maar het doet veel met mij.
Misschien is het wel een klein stukje overdrachtgevoelens. Ik gaf ook aan dat ze aardig dichtbij komt de laatste tijd. Maar dat ik geen behoefte heb aan anderen contacten die ook dichtbij komen. Bij iedereen om mij heen moet ik mij aanpassen. Bij haar mag ik gewoon zijn wie ik ben en met al mijn “delen”.
Heftige overdrachtgevoelens heb ik al eerder gehad .. daar was ik ook echt ziek van toen dat contact stopte. Maar ik ervaar het nu niet in die mate. Ik weet het niet ik kan het ook niet goed uitleggen aan mezelf.

Over iets heel anders. Voor school heb in nu best wel een to do lijstje wat ik moet afwerken dit weekend. Zodat ik gestructureerd mijn week kan beginnen.
Mijn BP1 is nagekeken en goed gekeurd met aardig wat complimenten. vrolijk Super fijn.

Ik laat het hierbij voor vandaag want alles is warrig
Ik kan ook niet echt omschrijven hoe ik mij voel nu… een mixje van vooral negatieve gevoelens denk ik

Dikke knuffel
Kleintje
10 dec 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KleintjeXx
KleintjeXx, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende