Suikerziekte, surprises, verslagen en vakantie

Waar zal ik eens beginnen.

Vanochtend kreeg ik van mn moeder te horen dat ze suikerziekte heeft. Ontstaan door de medicatie Seroquel (anti-psychotica) die ze nu al 10 jaar slikt in combinatie met heel wat andere medicatie voor haar depressies en de rest van de borderlineproblematiek. Ze was er zelf niet erg van geschrokken en gaat eerst proberen om samen met een soort diëtiste met specialisatie in dit gebied, haar suikerleven onder controle te krijgen. Anders medicatie waardoor ze, naast de werking op het gebied van de suikerziekte, haar ook misschien wat kilo's zou doen verliezen. Dat laatste vond ze zelf het interessantste, ze heeft altijd al problemen gehad met dr gewicht (eetstoornissen etc). Maargoed ik was wel geschrokken en ik weet niet wat ik van haar nonchalante houding moet vinden. Moet ik maar blij zijn dat ze zich niet zorgen maakt of zou ze dat wel moeten zijn? Idk.

Daarnaast zit ik al de hele tijd na te denken over een idee voor de surprise voor mijn huisgenootje. Ze houdt van zingen (wat ze ook nog eens kan), koken, films kijken, wijn drinken, honden en andere dieren, etc. Maargoed ik wil wel een originele surprise maken maar ik ben zelf niet erg creatief... Dus als iemand ideeën heeft hoor ik het graag... Gelukkig duurt het nog even.

Ik zou vandaag ook eigenlijk aan mijn verslagen moeten werken, maar helaas ik was afgeleid door mijn bank en de bak met ijs waarvan ik wist dat ik die nog in de vriezer had liggen. Kortom ik heb gegeten, geslapen en 3 films gekeken vandaag ipv aan mijn verslagen gewerkt. Good job hun... Maargoed ik heb wel 3 wasjes gedaan vandaag en ik heb een weekje vakantie dus waarom zou ik het er niet van nemen??

Zoveel gedachtes, moodswings en zoveel honger, ik haat mijn period. Dat kan er ook nog wel bij.
17 okt 2017 - 327x gelezen
Profielfoto van Invictus
Invictus, vrouw, 24 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende