Studie, League en Pokémon Go

Studie
Laat ik beginnen met mijn studie. Vorige week had ik drie herkansingen -ik heb mijn lesje geleerd- en die zijn inmiddels nagekeken. Ik heb 2 van de 3 herkansingen gehaald; een 6.0 en een 7.0.
Het betekent dat ik nu 54/60 studiepunten heb en dus door kan naar mijn tweede jaar. erg vrolijk




League of Legends
Mijn tweede prestatie deze zomer is in League of Legends. Ik ga eventjes het feit dat ik van Silver IV naar Bronze V ben gegaan negeren (en nu weer terug zit in Bronze I) - maar daar ben ik ook blij mee nahnah.
Het gaat me hier om Gnar. Ik speel bijna geen andere champions en anders is het in verhouding gewoon niks waard. Er zitten 200k mastery points in hem en ik had hem level 6 op de dag dat mastery level 6&7 uitkwamen.
Daarna? Niks.
Ik kreeg gewoon geen S of S+ meer (wekenlang heb ik twee level 7 tokens gehad waarmee ik niks kon verdrietig)
Maar het is me gelukt en nu heb ik een nieuwe Icon om te spammen als ik met een "ha-ah" ontsnap.


(In Veiger zit zo'n 50k en Ashe 40k, dus heel wat minder games).





Pokémon Go
En dan heb je nog Pokémon Go.
De drie weken dat ik heb geleerd heb ik eigenlijk elke dag alleen maar een rondje van ongeveer 5 kilometer door het dorp gemaakt. Heel af en toe ging ik met mijn vriend een avondje mee naar een grotere stad in de buurt, op een zaterdag ofzo, in de hoop wat anders dan de standaard (Pidgey, Rattata, Spearow, Psyduck, Goldeen en Staryu) in het dorp te vangen.

Gisteren ben ik met mijn ouders naar het strand geweest, ergens bij Scheveningen. Mijn moeder zei dat het in het nieuws was omdat er zoveel Pokémon zaten om mij en mijn broertje mee te lokken. Wij gaan normaal nooit mee en nu hebben we de hele dag zonder klagen op het strand doorgebracht.
De gekte daar was abnormaal. Er zaten honderden mensen op het plein voor het strand, het was nog voller dan voor sommige podia op festivals.
In het restaurantje waar we aten vertelde de serveerster ons dat sommige mensen er om 08:00 begonnen en nog niet vertrokken waren als ze klaar was met haar dienst. Er zijn ook hele stampedes als er iets zeldzaams spawnded, zoals pikachu en dratini -alleen al tijdens de lunch kwamen er 4 voorbij.

Mijn broertje en ik hebben daar uren rondjes gelopen, al was het voor mijn telefoon te druk om het allemaal bij te houden en viel hij steeds weer uit. We vonden zoveel pokémon, dat zelfs al switchten we om de twee rondjes van telefoon en viel hij steeds weer uit, we zoveel pokémon vonden dat we halverwege onze vangsten moesten transferren voordat we door konden gaan.
En het is niet alsof we alleen Pidgey, Rattata en Spearow vingen. Ik denk dat ik geen enkele Pidgey ben tegengekomen op het strand. Wel heb ik zoveel Voltorb en Magnemite gevangen dat ik beide bijna twee keer kon evolueren. Hiervoor had ik er nog nooit één gezien.





Daarnaast heb ik ook gewoon een Magneton en Electrode gevangen en een aantal pokémon die ik al had (waaronder een Bulbasaur).
Meer nieuwe pokémon waren Mankey, Digletten, Exegcutte en:

Pikachu (mijn broertje was bij de andere drie aan de beurt - STAMPEDE)


Chansey is ook stampede worthy (al kwam deze uit het ei dat ik daar heb uitgebroed - mijn broertje heeft hem gevangen)


Clefairy is blijkbaar niet zeldzaam -oh?



Ik ben blij dat ik pokéballs had gespaard voor gisteren, want anders was ik zeker zonder komen te zitten. Uiteindelijk is qua totaal mijn pokéball-peil hetzelfde gebleven, maar ik heb 50 ultra balls verloren (die daar zijn vervangen door great en poké balls). Thuis is er eigenlijk niets dat een Ultra Ball waard is -hier wel meer dan dan.


Jammer genoeg heb ik nog steeds amper potions; zodat vrijwel mijn volledige team niet meer full HP is. Mijn tactiek nu, want ik heb wel veel revives, is een vijandelijke gym aanvallen met al mijn 1 hp pokémon. Dan hebben ze 50% HP in plaats van 1 nahnah.




Nog heel even mijn profiel, medailles (4 gouden!) en team showen:



De medailles geven wel het bewijs van de hoeveelheid Pidgey en Rattata die ik vind, denk ik nahnah:




Zelfs met half HP is mijn team sterk genoeg om een 8-man gym te veroveren. Ik heb één van de hoogste levels in het dorp - me proud.



Mijn favorietje, FireFox :3










18 aug 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mudkip
Mudkip, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende