Maximale Oppervlakkigheid

Wist je dat, aangenomen dat uiterlijk verschillende gradaties heeft, de kans van het slagen van een relatie afhangt van het verschil in gradatie tussen beide partijen?
Laat ik dit eens netjes definieëren;
Gegeven dat p1 en p2 score van het uiterlijk van personen 1 en 2 zijn, dan:
a) als p1 = p2, is de relatie eeuwig en gelukkig.
b) als |p1 - p2| klein is, heeft de relatie een redelijke kans van slagen (helemaal zelf toegevoegd...).
c) als |p1 - p2| groot is, heeft de relatie geen gelukkig einde (en kan degene met hoge gradatie beter een gelijkwaardig iemand zoeken).

Omdat het zo duidelijk is dat dit waar is, kun je maar beter meteen deze mening gaan verkondigen.
Ik bedoel, als je mensen met objectief beoordelen leed kan besparen (ze hebben dan immers kans hun relatie voortijdig te beëindigen en je wijze raad in acht te nemen) dan kan er toch geen kwaad achter zitten?

Achterlijke mensen met hun achterlijke meningen ook -niet dat ik een engel ben.
Mijn vriend is blijkbaar te knap voor me.
Het is vreemd dat het na twee jaar nog steeds goed gaat.
Oh, en hij kan beter vinden.

Het is natuurlijk volkomen logisch dat iemand zoals ik blijkbaar ben, niet met iemand als hem kan omgaan. Had ik dat niet allang gezien? Wat haalde ik met wel niet in mijn hoofd toen ik hem twee jaar geleden aansprak?!
Het is natuurlijk nog logischer dat iemand als hij niet met muisjes als ik omgaat, niet met wijsneusjes als ik omgaat. Wat heeft hij aan iemand die meer van computers dan van weetikveelwat weet? Wat heeft hij überhaupt met mij gemeen?
Het bestaat natuurlijk niet dat hij me inmaakt op hearthstone, verpletterd in watdanook. Het kan niet dat hij meer tijd in Skyrim heeft gestopt dan ik, dat hij op hogere rank speelt in League dan ik.

Hij is knap, dan doe je dat soort dingen niet.

Knappe jongens gaan naar de sportschool, zuipen zich lam en doen, als er tijd over is, wat aan hun studie. Die horen meiden te versieren, bergen gebroken harten achter zich aan te slepen... of iemand met gelijke gradatie gevonden te hebben. Die horen zich niet te mengen met info-stuudjes, met de elektro-nerds of wisko-geeks.

Sigh.

Maximale Oppervlakkigheid.
Ooit zullen we toch wel leren dat dat niet het beste uitgangspunt is?
07 mrt 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mudkip
Mudkip, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende