-

Gisteren mijn laatste tentamen, ik hoop dat ik snel de resultaten terug krijg. Over die van vorige week vrijdag ben ik niet zeker en die van maandag had ik niet gemaakt.
Dat laatste klinkt slecht -i know.
Ik had het deeltentamen verknald (een 2.5) en zie maar eens een 8.0 te halen voor een vak dat je niet ligt. De herkansing is pas in augustus, dus ik heb een hele maand om twee maanden aan college in mijn hoofd te stampen. Of vooral de laatste drie weken, daar ben ik de weg kwijtgeraakt. De stof van het deeltentamen heb ik inmiddels wel.

Hopelijk komen er niet meer herkansingen bij -ik moet één van de twee halen om aan mijn BSA te voldoen... en ik heb natuurlijk geen zin in 3 herkansingen in augustus.

Tot de resultaten binnen zijn, voor aanstaande vrijdag, houd ik een mini-vakantie. Ik heb Fallout 4 besteld voor alle dagen/uren dat mijn vriend moet werken (maandag t/m vrijdag van 08:00 - 18:00). Eigenlijk was ik ook van plan te werken, ik solliciteer al op dingen in de buurt (klein dorp) sinds het aflopen van mijn vorige contract (vier maanden geleden). Alleen maar afwijzingen, of gewoon niets teruggehoord... of op gesprek geweest en daarna nooit meer wat gehoord.

In een broodjeszaak -ik zou alleen de kassa bedienen- vond het team me te slim.
Like seriously.
Nu moet ik toegeven dat het waarschijnlijk niet geklikt had met de meiden die daar werken. Het is slecht, maar dat soort types gooi ik allemaal in dezelfde mand -categorie: het type waar mijn zusje mee omgaat. Ik begrijp dat soort mensen (en mijn zusje daarbij) gewoon niet. Ze zijn altijd bezig met hoe ze eruit zien, altijd bang dat ze er niet goed genoeg uitzien. Ze hebben en kennen iedere vorm van social media en ieder persoon die ze tegenkomen, voegen ze meteen toe.
(ik maakte mijn zusje vorige week nog pissig omdat haar vriendin vroeg of ze mocht toevoegen op instagram en ik dacht dat instragram snapchat was -nu heb ik allebei niet en had ik beter gewoon nee kunnen zeggen)

Voorlopig ben ik de gare nerd-zus en zij de irritante diva.

Maar goed, vakantie + fallout + vriend -en geen sollicitaties voor de komende vier weken.
09 jul 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mudkip
Mudkip, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende