FireFox Returns

Stomme jongens...




Ik liet ons logeerhondje uit in het park -want natuurlijk doe ik dat als mijn broertje heeft beloofd voor hem te zorgen. Heel taktisch had ik Pokémon Go aanstaan in mijn zak, want naast een shitload of weedles wil er wel eens een oddish spawnen (en ik had nog 3 candy nodig).
Zelfs met pokémon go loop ik trouwens nog sneller dan die hond, maar oké, niet belangrijk.

Aan het einde van het park zit een gym, die al dagen prachtig blauw is en waaraan ik net (arme beest moest 10 min op me wachten) mijn trotse FireFox (Flareon) had toegevoegd. Allemaal goed en wel natuurlijk, kon ik eindelijk meegenieten van de defenderbonus enzo...

Ik loop weer naar huis, slakkentempo, want de hond is niet zo snel. Aan het begin van het park staan een paar jongens stil (ze wonen in dezelfde buurt als ik) en terwijl de hond zijn pootje optilde, luisterde ik met hen mee:
"Achterin zit een gym."
"Welke kleur?"
"Blauw"
"Ik heb zin om te vechten..."
"Heb je hulp nodig?"

FireFox was niet zo sterk, hij was de eerste eevee die ik had geëvolueerd (random btw) en was 512 CP. Niet bijzonder en daarom dus de op één na laagste Pokémon in de gym... hij zou er vrijwel meteen uitgegooid worden, arme FireFox.

"Jullie zijn toch niet van plan om mijn gym te veroveren?", vroeg ik de jongens.
Ze keken me geschrokken aan: "Welke kleur ben je dan?"
"Blauw sukkel" <-- die was verdiend
"Maar ik heb zin om te vechten, en we kunnen jou nog nie inmake."
"Alsjeblieft?", vroeg ik de jongen (want de rest gaf er niet zoveel om) en ik deed een poging tot lief-aankijken, "Ik heb FireFox er net in gezet."
De jongen keek even op zijn telefoonscherm om te ontdekken dat het de Flareon van 512 CP was.
"Die is helemaal niet sterk.', vertelde de jongen mij om zijn top 9 te laten zien. Allemaal zo rond de 2000 CP, een paar zelfs hoger. "Die pakken we zo.', bevestigde zijn vriend.
"Gemeen hoor.", zuchtte ik en ik liep door.
Het was genoeg om een kleine discussie te creëren over de vraag of ze de gym wel moesten pakken -ze konden ook ergens anders heen gaan.

Ik ging door naar huis, de jongens richting de gym.




Weet je wat die kleine monsters hebben gedaan?
Ze hebben gevochten totdat FireFox eruit lag en de rest van de gym laten staan, terwijl de jongen die zo graag wilde vechten de gym moeiteloos in elkaar had kunnen slaan.




Ik heb een Flareon, hij heet BozeFireFox.




Weet je wat ik morgenochtend ga doen?
Ik ga terug naar de gym, neem mijn niet-meer-zo-vrolijke FireFox met me mee. Hij wordt terug in die gym geplaatst, even snel. Dit keer verdiend hij niet de laatste plek, of de één na laatste plek. Hij komt op de tweede plaats, veilig beschermd door andere pokémon.
Want BozeFireFox is niet langer dezelfde FireFox als vroeger; nee, BozeFireFox is de grote broer van FireFox. Ze staan gezellig naast elkaar; 512 CP en 1049 CP.

Stomme jongens, denken ze nu echt dat ze me zo makkelijk uit de gym krijgen.




(Als ze hem daarna écht veroveren, moet ik maar weer bij de overburen aanbellen...
... die jongens zitten tenminste bij het goede team en willen me wel helpen nahnah)
21 jul 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mudkip
Mudkip, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende