Soms

Soms weer de behoefte om MD te openen en te lezen wat anderen schrijven, bepaalde namen die langs komen en ik me afvraag of ik gewoon eens moet reageren op wat ze schrijven maar het blijft meestal bij afvragen.
Ik ben altijd van mening dat ik niet hoef te reageren als ik niets zinnigs, niets opbouwend te melden heb maar lezen doe ik graag.
Ik zie mensen opbloeien in hun verhalen en ben dan blij voor ze dat ze het zo goed doen, dat ze echt iets maken van hun leven.

Ik schrijf niet veel en als ik schrijf scherm ik het af omdat dit meestal negatieve verhalen zijn, hersenspinsel om dingen die gebeuren op een rijtje te krijgen of het gewoon van me af schrijven om het uit mijn hoofd te krijgen.
Ik ben helemaal niet zo boeiend, heb een druk leven met werken en hobby's maar sta vaak stil bij het idee dat ik niemand heb die me gewoon eens belt voor een bakkie koffie of een praatje.
Vraag me wie mijn echte vrienden zijn en ik kan niemand opnoemen en dat steekt me soms.
Ik heb vele jaren gespendeerd in vriendschappen, belde zelf als ik iets wilde bespreken, nodigde mezelf uit voor een bakkie om weer eens bij te kletsen of nam zelf het voortouw om naar het theater of de bioscoop te gaan maar nooit kwam een vraag terug.

Ik ben er mee gestopt, ik leid mijn leven rustig in de hectiek van alle dag en wil me belangrijk blijfen voelen voor alles wat ik doe voor mijn werk en de verenigingen waar ik bij ben maar voel steeds minder de behoefte om dit te delen.
Volgend jaar word ik 60, weer een tiental bereikt , heb mijn hele leven al een hekel aan tientallen die me doen beseffen dat ouder worden door gaat en ben steeds bang voor wat komen gaat.

Telkens wanneer ik MD open neem ik me voor om meer te gaan schrijven maar weet bij voorbaat dat me het toch niet gaat lukken omdat het typen op een tablet of telefoon letter voor letter gaat en voor ik een paar woorden geformuleerd heb ben ik vergeten waar de zin ook weer over ging hihi ik wijt het maar aan het ouder worden al zullen long-covid en de overgang er zeker ook een onderdeel van zijn.....

We zullen het wel zien, vandaag weer een warme dag voor de boeg, hier in het zuiden mogelijk 32 graden.
Vanmiddag naar de tattoo shop voor het voltooien van de tattoo van mijn manneke dus op het warmste van de dag ben ik lekker binnen.

Oh en ze hebben daar nog iets staan wat ik mee mag nemen, een schommelstoeltje voor mijn pop op de camping .
Leuk om een foto hier te gaan bewaren.(alleen nog uitzoeken hoe ik hier een foto krijg)

Hop in de beentjes, we maken er een leuke dag van.
10 jun 2023 - bewerkt op 10 jun 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Acarisia64
Acarisia64, vrouw, 59 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende