Mijn MD gedrag 2 juli 22

Soms heb ik zomaar ineens het idee om md weer eens te openen, niet altijd om te schrijven maar soms gewoon om te lezen.

Ik lees heel soms eigen verhalen maar meestal houd ik het bij de titels omdat ik weet van mezelf dat ik alleen schrijf wanneer ik weer in de knoop zit met mijn gedachten en door het op te schrijven soms kan ontwarren of kan begrijpen.
Ik heb bewust mijn verhalen niet openbaar staan omdat ik nog steeds het idee heb dat mensen die ze lezen er zelf depri van kunnen worden en dat doe ik een ander niet aan.
Soms zet ik ze wel online - of online voor een tijdje - kijken of er reacties op komen, of mede MD-ers laten weten dat ze het lezen en soms zelfs een reactie achter laten.

Graag lees ik hoe het anderen vergaat en zet ik soms mensen (even) op mijn volglijst omdat ik zo graag wil weten hoe een situatie af loopt of wat het vervolg is, misschien lukt het me soms om met opbeurende woorden of mijn ervaringen met het leven om iemand op nieuwe gedachten te zetten maar vaak lees ik de reacties en zie dat anderen ook diezelfde strekking al in hun antwoord gebruiken.

Als ik dan zo weer eens even hier aan het ronddwalen ben vraag ik me telkens af waarom ik niet iedere dag schrijf of om de paar dagen maar wil ik die saaie dagen eigenlijk wel onthouden want iedere dag schrijven dat ik naar mijn werk gegaan ben (werk ik al sinds 2001) niks beleefd heb (werk alleen in een grote hal) en s'avonds een rondje heb gelopen (iedere dag tussen de 2 en 5 km in mijn uppie behalve op dinsdag want dan wandel ik samen met de buurvrouw) of naar de schietclub (iedere maandag avond) ben gegaan.....pfft lekker boeiend.....

Oké ik heb wel wat nieuws te doen , zomercompetitie Darten lachen joh, ik kan gelukkig het bord raken met mijn pijlen en haal zo nu en dan ook best hoge punten maar richten gaat nog niet goed en de dubbels raken om in ieder geval een potje te winnen lukt me ook niet dus heeft mijn schatje en zijn team er voor gezorgd dat ik 2 rondes mee doe waarin het niet op mijn uitgooien aankomt 😂😂😂
Wie weet kan ik hier ooit een keer melden dat ik mijn eerste partijtje gewonnen heb .

En nu lekker bij onze staan caravan op de camping verzinnen om iets nuttigs te gaan doen zoals een omslagdoek af maken met haken maar er waarschijnlijk aan het eind van de dag achter komen dat het een lam-dag geworden is dus hangen en niks doen......ook wel eens lekker.
Je word er alleen duf van.

Straks maar wat bij de snackbar halen om te eten, normaal is dit op vrijdagavond maar mijn schatje was ergens aan het BBQen en daarna eten is nooit een optie geweest en ik had genoeg aan een gebakken eitje dus ook genoeg op 😉

Misschien zo toch maar even een uurtje mijn haaknaald in beweging zetten...

Heb ik toch het idee dat ik iets nuttigs gedaan heb

CU
02 jul 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Acarisia64
Acarisia64, vrouw, 59 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende