Gedachten

Waarom heb ik in mijn hoofd andere gedachten dan mijn woorden laten horen, als voorzitter van een vereniging me niet blij voelen als iemand die nog geen jaar lid is een nieuw lid wel eens even alles wil leren.

Ik weet dat ik na 13 jaar in de vereniging me nooit heb verdiept in het beter worden in de sport maar waarom steekt het me dan dat een ander het wel aan bied.

Vind ik dat hij zich op dringt, ja misschien wel maar de eerlijkheid gebied me te zeggen dat het nieuwe lid er zeker beter van kan worden al hij haar helpt met alles wat ze in de sport wilt leren.

Moet ik iets met deze gedachten , nee eigenlijk niet, ik heb van het begin af aan al wat moeite met de manier waarop hij zich profileert binnen de vereniging, weet altijd alles en heeft overal een antwoord op en zal zeker niet nalaten te vertellen dat hij alles heeft mee gemaakt wat verteld word.

Wil ik iets met deze gedachten, nee eigenlijk alleen maar uitschrijven om mijn gedachten op een rij te krijgen en zo weer over te gaan naar de orde van de dag,

Hoogste tijd om naar bed te gaan, morgen weer vroeg dag.....
24 sep 2018 - 353x gelezen
Profielfoto van Acarisia64
Acarisia64, vrouw, 56 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende