Lief dagboek ma 181119

Het was leuk om te horen dat ik mijn functie als voorzitter niet neer moet leggen, de leden die er nog zijn zouden het jammer vinden want zouden niemand kunnen noemen die het net zo goed zou doen als ik.

Oké ik heb 14 jaar ervaring in het bestuur, voornamelijk als secretaris maar de laatste jaren ook als voorzitter en ik deed het altijd graag maar de laatste ledenvergadering bracht mij over de grens van incasseren het is niet eerlijk dat ik als persoon aangevallen word terwijl ik in een functie bezig ben om er voor te zorgen dat de club gezond blijft .... ook financieel of moet ik zeggen zeker financieel.
Het ergste is dat ik aangevallen word door een lid die lak heeft aan regels, zich niet afmeld en die drie jaar lang de kans had om alle ins en outs te horen in bestuursvergaderingen, het extraatje wat je krijgt wanneer je koning(ib) van de club bent maar daar heeft ze nooit gebruik van gemaakt maar wel overal commentaar op hebben.
Alle jaren heb ik ervoor gezorgd dat de leden de eindverantwoording droegen, het waren de leden die ik liet besluiten zodat ze nooit het bestuur aan konden vallen over verkeerde beslissingen maar was dit verkeerd, kregen ze op deze manier meer verantwoording dan ze aan konden?

Nu is het nog 3 weken voor de belangrijke jaarvergadering, de dag dat ik mijn functie officieel neer ga leggen met een deur op een kier want de club is mijn leven en ik wil niet dat het fout loopt omdat ik mijn poot stijf houd.
Maar hoe moet ik het dan gaan doen? Wat moet ik veranderen zodat dit niet meer voor kan komen en Hoe zou ik het willen hebben?
Zou ik ergens kunnen leren hoe het moet? Voorzitter zijn is moeilijker dan gedacht maar ik zou het nog niet kunnen missen.
18 nov 2019 - 161x gelezen
Profielfoto van Acarisia64
Acarisia64, vrouw, 56 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende