Slechte dag

Vanochtend tot elf uur geslapen. Ik had de wekker om 7.00 gezet om te gaan zwemmen maar kon geen motivatie vinden. Dus toen weer gaan slapen.

Toen ik wakker werd ben ik boodschappen gaan doen. Het is echt snik heet buiten. Contact gezocht met vriendinnen of ze tijd hadden maar niemand had tijd om vandaag of morgen af te spreken. Zondag ga ik met vriendin c naar het strand. Helaas heeft iedereen het momenteel erg druk.

Ik lig nu op de bank voor me uit te staren. De dag duurt lang als je niks te doen hebt. Vanavond heb ik een herkansing die ik moet over maken maar dat is pas om 19.00.

Ik zou deze dag omschrijven als een slechte dag. Het is mij niet gelukt om te zwemmen en eigenlijk wil ik alleen maar in bed liggen wachten tot de tijd voorbij gaat. Ik verveel me echt te pletter. Wat heb ik een hekel aan vrije dagen. Laat mij maar gewoon vijf dagen per week werken. Ik ben liever aan het werk dan thuis. Hoe kom ik de middag door? Ik heb nog een boek wat ik kan lezen dus dat ga ik ook maar doen. Wat is het leven toch oer saai.
07 sep 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BorderlineIris
BorderlineIris, vrouw, 1 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende