past months,

1-1-2020

Oudjaarsdag

Hij kwam aan gelopen met mer en ik dacht meteen kom hier staan. Daar kwam hij dan aangelopen. Ze vertelde dat ze samen naar Rotterdam waren geweest. Ik wou dat ik met hen daar was geweest en dat zij niet zou bestaan. Na een uurtje gingen ze weg voor de verjaardag van J zijn neefje en ik dacht alleen maar ik wil mee.

Nieuwjaarsnacht

J ging met aftellen achter mij staan. Toen keek ik hem aan. Hij zei ik doe je niks hoor. Ik zei nee die tijd hebben we gehad. Daarna met beste wensen wou hij me een hand geven. Ik zei serieus geven we elkaar een hand ?? Dus gaf hij mij 3 kussen. Toen gingen we naar buiten en hebben we hele tijd gepraat met meerdere mensen. Hij zei waarom ga je geen post. Dus ik vertellen dat ik en R naar andere vrienden gingen. J zei ga gewoon mee naar het cafe. Daarna ging ik naar binnen J kwam weer naar me toe en zei 'ga dan alleen mee'. Ik zei: oh ja en hoe kom ik dan thuis? J zei : breng ik je wel naar huis !😏

Mijn gevoel nu..

Verlangen naar jou. Lang was dat weer even weg. Maar nu heb ik jou weer een keer gezien en mijn gedachten slaan op hol. dromen over jou, beelden dat jij met haar staat te zoenen en te knuffelen. Ik ga kapot.Het laat mij niet los, ik heb altijd het verlangen naar jouw. Continu het gevoel dat we samen moeten praten. Het gevoel dat jij het zelfde voelt als mij maar ook niet durft dit uit te spreken. Zo dicht bij maar zo ver weg van mij. Ik wil dit gevoel niet meer. Het gevoel slokt me op. Ik heb continu het gevoel dat jij ook meer wilt maar ik weet niet of dat zo is en ik wil t zo graag vragen want ik heb nu t gevoel dat ik gek word.

19-1-2020

T zat tussen ons in (Irritante vent) . En we keken elkaar aan van oh noo. Dus T ging plassen en J zei kom naast mij zitten we moeten van hem af. Ik zei ' t is wel triest dat je liever naast je ex moet zitten als T.
J : ex?
Ik : ja ik zie je wel als mijn ex 5 jaar is een lange tijd. Dan kan ik je niet niks noemen.
J : dan ben je wel mijn leukste ex. 😉

We hadden het over Mel (ex) en Cha (ex scharrel) enzo ik zei ja Cha wisselde je af met mij.
J: jij was 100 x beter. Met jou was ik 100x serieuzer. Als ik jou ook nog is door de weeks had gezien was t helemaal niet goed gekomen
ik : Wat bedoel je J ?
J: Ja wat denk je 😏😉

J : ga je volgende week mee naar '....' cafe ? zou wel leuk zijn.
Ik : oh weet ik nog niet moet volgende week werken...

Ik zat tegen J aan omdat we naar elkaar opgeschoven waren. Ik voelde J zijn arm tegen de mijne aan en je been. En ik probeerde zo te genieten van t contact.
J was ook helemaal geïnteresseerd in mijn werk wat ik deed en vroeg of ik en R al plannen hadden voor samen wonen ik zei nee qua geld sws niet..

J wilt al wel kijken voor een huis met Mer.. t brak even mijn hart.. maar toen dacht ik 24/7 bij elkaar is ook niet niks.. dus laat ze maar. Daarna ging de keet dicht en ik baalde zo...
Ik ging naar huis met R om te slapen en toen droomde ik over J :
In mijn droom maakte ik een einde aan de relatie tussen mij en R.
J was naar mij toe gekomen en vertelde mij dat hij mij wou en het niet langer aan kon. We zoende en het was maar een droom.

21-2-2020
Droom :

J.. je bleef mij maar vertellen dat je alleen mij wou. Je rende achter mij aan als een bezettende ik probeerde te vluchten. Je vond mij als nog en zoende mij. Ik zei dat ik dit niet meer kon. Je garandeerde mij dat het goed zou komen tussen ons. Je zou het uit maken met haar en voor altijd bij mij blijven.

In mijn droom maakte J een grap. J maakte een groepsapp aan met allemaal mensen wel honderden mensen. Je plaatste foto's in de app van mij met hoe dom ik wel niet was. Ik was heart broken. Ik heb alleen maar gehuild in mijn droom. Ik vroeg je waarom ? Waarom ik ? Waarom behandel je mij zo ? Is dit een grap voor jou ? Je gaf geen antwoord en lachte alleen maar. Opeens moest je huilen en zei sorry. Toen werd ik wakker van de wekker van R. Ik heb toen R geknuffeld in de hoop dat ik niet J zijn naam had gezegd of geschreeuwd vannacht.

29-2-20

Waarom voelt het zo echt in mijn dromen.. het naast je zitten in de keet. De gesprekken die we voeren in mijn dromen. Het voelen dat we elkaar willen. En als kers op de taart je hand die mij zoekt wanneer ik hem voel over mijn schouder als je een arm om mij heen slaat. Het moment dat ik het in mijn droom zo intiem heb met jou. En dat R dan dronken aan komt lopen in mijn droom. Dat we elkaar dan aan kijken van we willen alleen elkaar. Hoe hard is dan de realiteit als ik wakker word dan..

1-3-2020

(afgebroken zwangerschap)
00:08, Zo vaak hoefde je niet bang te zijn hoor.. maar een keer. Meer niet.. maar waren we er dan uit gekomen ? Denk je ? Of niet.. en hoe was t dan gegaan.. ik wil niet dat je over een jaar een huis hebt met haar.. eigenlijk wil ik terug naar toen.. hoe het ooit begon. Gewoon wij twee. Dat was het enige waar ik mij druk om maakte. Hoe graag ik jouw weer wil voelen. Elkaar alles geven wat we hadden..

Als je kon vluchten nu met mij hier ver vandaan zou je het dan doen ? Gewoon samen weg gaan. Jij en ik en alles vergeten wat we hadden. Samen naar het buitenland reizen en kindjes samen. Ik wil het gewoon weten want ik zal dit gevoel toch niet alleen hebben ? Ik vreet mezelf op wanneer ik je weer zie. En wanneer ik in bed lig probeer ik je te vergeten door dicht tegen R aan te kruipen. Misschien wel wetend dat dit het beste is.. maar waarom voelt het dan niet zo? Waarom is zij dan alles wat je zoekt... terwijl ik alles wil zijn wat je zoekt..7-6-2020

Kijk me aan. En geef me die blik. Die blik dat jij mij net zo graag wilt als ik jouw. Ik zou alles over hebben voor nog een dag met jouw. De dingen doen die ik zo gemist heb. Dingen doen die we nooit gedaan hebben maar waar ik wel naar verlangde. Samen op bed liggen, muziek op de achtergrond en samen praten over onze dromen en hoe graag we elkaar willen. Een fles sterke drank er bij. En dat we steeds ieder een slok nemen. Dat we alles in elkaar naar boven kunnen halen. Dat jij mij alle hoeken laat zien. Om vervolgens alles zachtjes over te doen. Ik zou voor altijd jouw meisje blijven. Maar ik denk dat dit voor altijd een stil gekoesterde droom zal blijven. Ik wil onze laatste kus herinneren onze laatste keer seks. Maar ik weet het niet hoe diep ik ook graaf. Samen hadden we een kindje kunnen hebben. Soms vraag ik me af hoe het geweest zou zijn...

Ik weet dat jij dit ook moet voelen..
Ik weet dat ik dit niet als enige voel..

Je gebruikt haar om contact te hebben met mij.
Je maakt contact via haar naar mij toe
En ik weet en zie het
Zodra zij niet kijkt.
Afscheid nemen bestaat niet
Ik weet dat jij mij net zo graag wilt
En ik weet dat jij meer ziet in mij haar als haar.
Wat je geloofd is waar. Open je ogen maar. En dan zal ik bij je zijn. Vertel me wat je voelt.
Want dat is het zelfde.
Ik weet dat je het haat dat je mij nooit meer zult vergeten.
Misschien doet de waarheid ook wel te veel pijn. En wil je mij echt niet meer.
Maar dat kan en wil ik niet geloven
02 jul 2020 - 315x gelezen
Profielfoto van XCrosty
XCrosty, vrouw, 22 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende