Silent nights

Ik zou nog een keer je dicht bij mij willen voelen.
Nog een ker je voelen met mijn handen.
Je door je haar aaien, je lippen willen voelen.
Je lach willen horen.. je hand in de mijne.
De nachten dat we achter elkaar aan rende over het fietspad. Dat we zo hard moesten lachen. Dat je oo me af gelopen kwam en mij vast greep. Ik voelde je kracht en jou liefde stoomde door mij heen. Ik rook dan stevig aan je jas en in je nek, om je te kunnen ruiken. Ik wist in mijn hoofd dat je na de sex zou verdwijnen. Dat ik afscheid moest nemen. Dat alles dat daar zo juist gebeurd was weer zou verdwijnen. Dat het allemaal weer onzeker zou worden..

Ik wist dat mensen ons nooit zoudrn goes keuren..
Ik wist dat sommige mensen hun oordeel klaar hadden. Dat mensen mij een hoer noemde. Terwijl de enige waar ik mee ging hij was.. de enige man in mijn leven was hij.. ik gaf alles voor hem.. alles en zelfs nog daar voor bij. Ik heb zo vaak moeten aan kijken dat je met een ander meisje vertrok, zoende, intiem mee was. Je nam ze zo mee onze vrienden groep in.. je dacht niet eens na over hoe ik mij zoi voelen..

zovaak dat ik stond te kijken, je liet mij toe kijken.. om vervolgens de week er op terug te komen.. en dank dan niet dat dat makkelijk ging.. tuurlijk was ik boos en liet ik dat merken.. maar altijd draaide je zo met het verhaal dat je mij terug kreeg..
stom stom stom stom.. maar ik wou niet dat je weg ging...

die laatste kus op een avond.. jij fietste weg.. zo als altijd, wat dacht je dan ? wat voelde je..
Ik wou niks liever dan dat je terug kwam.. terug kwam zoals je net gegaan was.. lief.

Maar het feit is.. dat je niet verliefd werd op mij..
I can't make you love me..

Ik kan niet geloven dat je niks voelde na vijf jaar..
maar steeds maakte je mij duidelijkndat je dat niet voelde..
maar waarom kwam je dan wel terug.. waarom ging je dan vreemd met mij.. waarom kom je dan altijd terug naar mij.. waarom werd je boos op andere mannen als ze met mij flirte.. waarom zeg je dan nog zo vaak tegen mij dat wij elkaar nooit los kunnen laten. Dat wij altijd terug komen bij elkaar. Je gaat nu al vijf jaar met haar. Dit grapje duurt nu al 10 jaar..

ik snap je niet meer..
but I dont really wanna know..
05 feb 2021 - 151x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van XCrosty
XCrosty, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende