Zij niet ik wel.

Je hebt een huis gekocht met haar.. ik kreeg het te horen via mijn schoonmoeder en moest een paar keer slikken. Ik mag niet laten zien wat het met mij doet. Ik moest een lach opzetten en de woorden ' oh wat leuk ' uit mijn strot krijgen. Helaas had ik daarna onverwachts iets waar door ik even weg moest met de auto.. maar niet heus. Ik stapte de auto in ben een stukje gaan rijden en heb gehuild. Ik heb zo hard gehuild. Mijn schoonmoeder " ja voor de vriendin van J hoefde het allemaal nog niet en ze was liever thuis gebleven. Maarja J wou zo graag "

Ik... ik wil ook zo graag. De gesprekken die we altijd voerde zaten we altijd op een lijn. Ik heb ook zo het verlangen om een huis te kopen. Maar financieel gezien lukt dat nu nog niet met R.

Ik zou zo graag over 2 jaar willen beginnen met kijken of het lukt om een kindje te krijgen. Een broertje of zusje voor Jace.

Ik zat in de auto en ik moest denken aan die 9e jaar dat ik jou al ken. Ik word denk ik nog liever blind dan dat ik jou moet zien met haar.. samen in een huisje en een kindje samen.

Wanneer dat gebeurd kan ik mij ziekmelden van werk en een week lang in bed liggen. Bij de gedachten wordt ik al misselijk..

Afgelopen week ben ik met R een week op vakantie geweest in eigen land. We zijn hierdoor van het weekend niet met wat vrienden geweest. Maar tot mijn verbazing was J er wel geweest. Hij is nu weer in de groepsapp toegevoegd. Toen we terug reden naar huis kwamen we langs het huis van jouw vriendin. Jouw auto stond er ook en ik zag je voor het raam staan.

Ik kneep mijn ogen dicht en wou jou niet zien. Het doet zo veel zeer. En de angst dat je nu ook vaker komt in de vriendengroep is vreselijk. Ga je dan weer dubbel zinnige flirt opmerkingen maken ? Ga je weer over vroeger beginnen en hoe leuk je dat vond. Ga je het weer over de sex hebben van ons vroeger en hoe leuk en lekker je dat vond.

Je maakt mij zo in de war..
08 jun 2021 - 96x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van XCrosty
XCrosty, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende