Dromen

De laatste paar nachten droom ik veel over jou.
Dat ik je eindelijk weer zie dat ik je eindelijk weer kan aanraken. Ik droom dat we elkaar knuffelen als vrienden en elkaar opeens weer zoenen. Onverwachts zonder dat we er bij stil stonden. Gewoon omdat het zo voelde. Ik droomde dat we na die zoen elkaar verbaast aankeken. We schrokken van die zoen. Maar we wisten alle twee dat we elkaar nog steeds willen. Ik weet dat dromen niet echt zijn. Maar waarom droom en denk ik dan zo veel over en aan jouw. Na die laatste keer dat je mij toevoegde op instagram via je werk insta ben je niet uit mijn hoofd.

Wil het mij iets vertellen of ons ? Droom je ook over mij en denk jij ook nog steeds aan mij ? Wat voel jij nog voor mij ? En is dat nog mogelijk of al lang verleden tijd. En als het al lang verleden tijd is wanneer kan ik dit gevoel dan eindelijk los laten?
Ik weet dat ik verder moet en ik weet dat ik ook verder ga maar ik neem jou altijd met mij mee. Netzoals ons ongeboren kindje.

Jij en jace zijn zn groot stuk van mijn leven en hart. Wanneer jij echt door gaat met jouw leven zonder mij neem je een stuk van mijn hart mee. Een stuk word van mij afgehakt en die 10 jaar van mijn leven zullen als rook op gaan.. Het stukje zal voor altijd een herinnering zijn in mijn hoofd. Maar alleen een herinnering voor mij want jij bent mij dan vergeten.

Alsjeblieft vergeet mij en jace niet.. wij zijn zn groot stuk van jou. Als jij Jace vergeet zal hij alleen voortleven in mijn herinnering... ik wil niet dat hij ook sterft in onze herinnering. Hij verbind ons als in samen. Jij en ik. Wij zijn samen hem..
02 jun 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van XCrosty
XCrosty, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende