Om hulp vragen?

Ik weet niet zo goed wat ik met de situatie aan moet. Ik voel me erg depressief en denk veel aan de dood. Als ik met ouders, vrienden of liefje bent gaat het wel. Maar als ik alleen ben voel ik me zo slecht.

Ik sta dan om 9.00 op en lig vervolgens tot 11.00 in bed. Ga dan een serie kijken of boek lezen en ga vervolgens weer om 16.00 in bed liggen.

Ik merk dat ik gewoon niks leuk vindt. Ik vind de dag een opgave. Serie kijken doe ik puur om de tijd te verdrijven maar echt op concentreren kan ik me niet. Boek lezen hetzelfde. Alleen er op uit gaan lukt me niet. Vroeger ging ik nog wel eens wandelen of naar de sportschool ook had ik meer interesse in de tv programma's die ik keek of boeken. Ik denk vaak aan de dood. Het is niet dat ik echt dood wil maar van mij hoeft het zo niet meer. Ik slaap dus heel veel. Om maar niet wakker te zijn of te voelen.

Nu mijn vraag. Ik twijfel of ik om hulp zal vragen. Ik loop al bij de GGZ en krijg al medicatie maar hoe ik me nu voel vind ik echt vreselijk. Ik weet alleen niet waar ze mee zouden kunnen helpen. Uiteindelijk moet je het toch zelf doen. Maar misschien wel verstandig om aan te geven dat ik zo depressief ben? Wat denken jullie?
28 dec 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BorderlineIris
BorderlineIris, vrouw, 1 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende