mini update

Mijn 2e jaar diergeneeskunde is voorbij! Afgelopen donderdag heb ik mijn laatste tentamen gemaakt. Nog maar één jaartje te gaan en dan heb ik de bachelor achter de rug!

Helaas heb ik twee weken geleden mijn enkel geblesseerd, dus hardlopen kan nu even niet. Omdat ik toch van plan was wat extra's in mijn trainingsschema te verwerken, heb ik een tweedehands racefietsje gekocht en een strippenkaart voor het zwembad. Maar het geeft me toch allemaal niet hetzelfde gevoel.

Eigenlijk zouden Vriend en ik alleen een weekendje naar de Ardennen gaan, maar vorige week hebben we toch een wat langere vakantie geboekt. We gaan naar Slovenië! Zonder hondjes. Even lekker alleen met z'n tweeën. We gaan lekker wandelen, zwemmen en rennen (als mijn enkel het weer doet). Ik kan haast niet wachten.

Tot die tijd is het werken, werken, werken. Dinsdag begin ik bij een praktijk hier in de buurt, zaterdag begin ik bij een spoedkliniek en ergens begin augustus help ik ook mee in de praktijk van mijn moeder. Uiteindelijk komt het erop neer dat ik 8 weken van de vakantie ongeveer 6 dagen per week werk en dan 1 week vrij heb. Heerlijk. Ik kan echt niet wachten tot het dinsdag is.

30 jun 2019 - 266x gelezen
Profielfoto van UltraFloyd
UltraFloyd, vrouw, 24 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende