Mijn moeder kan me niet begrijpen

Lieve lezers,
Vandaag is het mijn verjaardag en ik ben 23tig jaar geworden, gefeliciteerd ik. Ik heb veel leuke dingen gekregen van mijn huisgenoten en ben dan ook zeer dankbaar. Jammer genoeg moest mijn moeder weer is kut doen.

Mijn moeder en ik hebben een lastig verleden. Ik ben in jeugdzorg beland and omdat ze me mishandelde en niet voor me konden zorgen. Door deze mishandeling heb ik PTSD (Post traumatische stress disorder) gekregen. Nu probeer ik altijd nog contact met dr te houden want me moeder blijft me moeder natuurlijk.

Vandaag belde ze mijn begleiders van de instelling op om met mij te praten over de telefoon en me een leuke verjaardag te wensen. Echter was ik niet mentaal toe aan dit contact en me begleider heeft dat ook keurig door gegeven. Direct een messenger bericht op facebook "LittleMeSpace wil je nou wel of geen contact, het gaat je zeker alleen weer om dingen krijgen, je kunt de pot op we trappen hier niet meer in" . Je kunt voorstellen dat ik perplex stond van dit bericht. Ik heb dr verteld dat ze zelf geld in het kaartje had gestopt terwijl ik er niet om vroeg en dat ik alles op mijn tijd wil doen en niet geforceerd wil voelen. Ze reageerde geirriteerd en zei "Nou dan kunnen we wachten tot we een ons wegen dus hou maar op met contact" . Ik heb dr gezegd dat ze me keuzes kan respecteren en begrijpen en dat we dingen langzaam kunnen opbouwen terwijl ik trauma therapy krijg. Ze zei dat ze nu zelf therapie nodig heeft omdat ik traumas heb en dat er bij haal om dr niet te zien, dat ik een psychologische leugenaar ben en dat dingen (Ondanks dat ze ook gedocumenteerd zijn) niet in het verleden gebeurt zijn.

Mijn moeder heeft de neiging om altijd alles op mij af te schuiven en het is daardoor lastig om met haar te praten. Ik heb het geprobeerd met begleiders erbij, voogd erbij maar het komt niet bij haar binnen. Ze gelooft niet dat ik ptsd heb en ze wilt niet luisteren na wat ik te zeggen heb. Het heeft me hele dag verpest maar wou het wel ergens even neerzetten. Ik wou dat ze mijn kant kon begrijpen en dr eigen fouten kon inzien.

~LittleMeSpace
27 dec 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van LittleMeSpace
LittleMeSpace, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende