Thuis situatie

De laaste keer dat ik hier schreef was over mij moeder en hoe ze me niet kon begrijpen. Bedankt allemaal voor de goede reacties.

Deze keer schrijf ik over mijn thuis situatie. Ik woon op een woongroep onder een instelling en de laaste tijd zijn de situaties lastig op mee om te gaan. Sinds er nieuwe cliënten zijn komen wonen heb ik er veel moeite met de groep. Deze nieuwe personen zijn erg druk en kunnen agressief overkomen. Gisteren was er een escalatie op de woongroep. Geschreeuw, vliegende thee kopjes en met deuren geslagen. Het is lastig om als student dit allemaal mee te krijgen en nog steeds te kunnen focussen op huiswerk.

Jammer genoeg weet ik dat ik het moet doen met wat ik momenteel heb. Gedult hebben, noemen mijn begeleiders dat. Want ja, de studios waar we na toe verhuizen zouden oktober/december klaar zijn. Ze zeggen dat teminstens maar er wordt nog niks verbouwd en de bouwvergunning is nog niet erkend. Is het lastig om in een groep te wonen? Ja, telkens rekening houden met andere en op je tenen lopen om niemand kwaad te maken. Het is dat ik de begeleiding momenteel nog nodig heb anders was ik hier al lang weg.

Maar je genoeg negatieve dingen er zijn ook positiever dingen. Mijn opleiding gaat zeer goed en ik ben echt blij met me klasgenoten. Ik haal goede cijfers, loop zelfs vooruit en heb vrienden in de klas. De klas is erg lief en behulpzaam. Mijn stage is gezellig en leuk om te doen. Ik heb zelf een crush momenteel op iemand maar ik pak dat rustig aan omdat ik niet vriendschappen wil verpesten. Maar hij is een super lief persoon. Morgen heb ik me eerste Nederlands examen, beetje zenuwachtig maar ik kan dit aan!!

Bedankt voor het lezen van mijn frustraties en positive dingen

Liefs, LittleMeSpace
02 jun 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van LittleMeSpace
LittleMeSpace, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende