Maar dat was het nog niet..

Vervolg Maandag 26 Juli, voorbespreking operatie.

De operatie werd 4 aug.

Ik moest op de dag van de operatie, nog naar de nucleaire afdeling, ze moeten je schildwacht klier vinden, maar omdat je borst spier daar over heen valt. Spuiten ze met een naald, het waren 2 injecties, onder je tepel weer in je borst, een nucleair goedje in, zodat ze schildwacht klier kunnen vinden. Ik vertel dat wel bij het operatie verslag.

En, dat kleine plekje, zouden ze met het blote oog niet kunnen vinden, dus er moest een jodium zaadje geplaatst worden, is een klein chipje, wat ze dan bij de tumor plaatsen, zodat ze wisten dat het daar weg moest, en dan zouden ze dat chipje, weer mee verwijderen bij de operatie. En dan zou na de plaatsing, ik weer naar de tietenpletter mogen, om te kijken of hij goed zat, anders moest het over. En dit alles moest bij de echo gebeuren.

Je raadt het al, naalden, naalden en nog eens naalden. Ik kon geen naald meer zien!!!

Ik werd opstandig en gaf duidelijk aan, vooral na Vrijdag dat ik het helemaal zat was, dat ik afstand wilde nemen. Dat ik geen ziekenhuis meer kon zien. En als dit toch moest, konden ze de afspraak op de Maandag (die volgende week) of Dinsdag zetten van het jodium zaadje en de foto.
Dat nucleaire moest toch voor de operatie.

Ze begrepen mijn uitbarsting, en waren het met me eens. De afspraken werden ingepland, en voor het eerst had ik een week vrij. Even geen ziekenhuis, even weer deelnemen aan het gewone leven. Pffff.
Ik was er zo klaar mee! Ik zou nog lijsten moeten invullen en een bel afspraak, van de pre-operatie afdeling. Maar dat kon ik vanuit thuis doen.

Eindelijk rust, even rust..
04 okt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lovelylady
Lovelylady, vrouw, 57 jaar
   
Schrijver staat geen reacties toe.
  vorige volgende