Ik kom weer terug

Ben eerst photobucket aan het leegtrekken, gaat wel even duren, staat veel.
De bestralingen zijn voorbij, ik voel me nog knapperig.
Krijg langzaamaan een beetje energie erbij.

Maar ben voorzichtig om blij te wezen met m'n energie, want de volgende invasie staat voor de deur. Hormoontherapie, de iets vriendelijke minder agressieve vorm van chemo therapie, mijn lotgenoten noemen het chemo light. Heeft dezelfde werking, alleen minder agressief je lichaam ingewerkt, en op lagere dosering, dus beter te behappen.

Hoewel, heb de bijsluiter gelezen.
Zo gaat m'n oncoloog me na 4 weken bellen, wat bij mij de bijwerkingen zijn. Ik zet me schrap. Ik mag dit 2,5 jaar slikken en daarna moet ik nog 2,5 jaar aromataseremmers slikken, om ervoor te zorgen dat er geen dwalende kankercellen in een ander deel van mijn lichaam zich kan vestigen.

Oh ja, mijn eierstokken gaan er ook uit, ik ben al 6 jaar niet meer ongesteld, en daarvoor was ik 1x per jaar ongesteld. Maar blijkbaar is daar nog activiteit, dus signalen die toekomstige tumoren zullen stimuleren om te groeien. Eruit dus. Er is een wachtlijst van 2 maanden voor deze operatie, en daar ik niet nu oncoloog urgent ben, (omdat de hormoontherapie gaat beginnen) mag ik achteraan sluiten. Benieuwd nu met de corona of het nog langer gaat duren. Want de wachtlijst was al bekend voor corona weer een vlucht ging nemen.

Ik ben gewoon NU even blij dat er geen gif en radiogolven me teisteren.
20 nov 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lovelylady
Lovelylady, vrouw, 57 jaar
   
Schrijver staat geen reacties toe.
  vorige volgende