Maagbeschermers tabletten.

Gister had ik een gesprek via mijn verhaal reacties met BabyDuck en zij zei dat ik beter maagbeschermers kon vragen aan de dokter. Ik dus vanochtend de dokter gebeld, en de assistent gesproken die dus in zo'n hokkie zit heel de ochtend de telefoon op te nemen.
Ik legde uit dat ik naar de dokter was geweest en dat ik veel ibuprofen ga slikken tegen de pijn. En of ik maagbeschermers mocht. Zoiets.
Dus ze zei dat ik daar mee moest wachten tot ik last zou krijgen van mijn maag, want niet iedereen krijgt last van zijn of haar maag na veel ibuprofen.

Dus van de dokter moet ik wachten tot ik PIJN krijg en dan pas mag ik er iets tegen doen, niet eens voorkomen dus -,-
naja oke dan.

Vandaag op stage ging goed! Ik heb veel gezeten, de trap ging ik af en op tree voor tree en had alleen beetje last van mijn voeten en niet van mijn knieën! Ik blij.
Loop ik naar huis, 300 meter.. en ik ben thuis, voel ik pijn in mijn voeten erger worden.
Ik moest naar het dorp om even wat te halen bij de albert heijn en voor lenzencontrole. Gaan mijn knieën weer pijn doen en mijn voeten erg.. bleh.

Ik had vanochtend een ibuprofen ingenomen voordat ik naar stage ging, dus daardoor had ik misschien geen last van mijn knieën en nauwelijks van mijn voeten. En dat is dus nu uitgewerkt 8 uur later, snap ik wel haha. En dus heb ik weer last.
Nu ben ik thuis en hoef alleen nog maar lekker tv te kijken, even vaatwasser leeghalen. Ik vraag mijn papa wel of hij de hond wilt uitlaten.

En ik ga dus weer aan de ibuprofen vanavond. top
15 mei 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Herz_x
Herz_x, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende