liefde maakt blind DEEL2

nadat we ons laatste gesprek hadden gevoerd heb ik hem geblokkeerd op instagram en snapchat. een paar dagen later keek ik op mijn telefoon en zag ik een melding, "... heeft je video geliked"
"... heeft je video opgeslagen in favorieten" daar schrok ik best van, ik twijfelde of het hem wel was maar aan zijn naam en profielfoto te zien wist ik het zeker.

hij had een chat gestuurd via tiktok, op tiktok moet je het bericht openen om het te kunnen zien. maar dat durfde ik niet. Niet op reageren vertelde al mijn vriendinnen me. maar die zelfde middag had ik niks te doen en ik was best nieuwschierig geworden.

"hey ho3ertje, hoe durf je me te blokkeren vieze k slet"
dat was het berichtje dat hij me had gestuurd. ik had er niet op gereageerd en niet meer naar omgekeken. paar dagen later appte hij me weer. nadat hij meerdere pogingen deed was ik er klaar mee, ik kan hem blokkeren maar ik kan er ook op reageren.

nou 3x raden wat ik deed... inderdaad ik had gereageerd met "je bent best zielig dat je niet zonder me kan en me heel de tijd nodig moet appen"
die middag nog had hij me vollop uitgescholden met alles wat je kan bedenken. ik had me redelijk rustig gehouden en had screenshots gemaakt en naar zijn ouders gestuurd. hij was een tijd zijn telefoon kwijt en het was eindelijk weer rustig. eindelijk was hij gestopt met appen en had ik hem ook nog geblokkeerd op tiktok.

bedankt voor het lezen lieffies, groetjes Demi
02 apr 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Demi07
Demi07, vrouw, 17 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende