heb het helemaal gehad! (liefde maakt blind) DEEL1

nou, ik heb het echt gehad.

tis net klaar met men ex, en ondanks dat ik met men 16 jaar natuurlijk amperlevenservaring heb, vind ik dat ik toch even mijn woord mag doen.

leek in het begin een leuke jongen, licht haar, donkere ogen en cm of 5 langer dan ik ben. leerde hem kennen september 2023 en was op dat moment best onzeker over mezelf. tijdje later een relatie mee genomen en begon allemaal gezellig en leuk. na een tijdje begon hij manipulatief te worden en wilde dingen met mij waar ik niet mee akkoord ging. ondanks dat ik dat aangaf ging hij door en maakte vaak ruzie. hij heeft me aangeraakt en probeerde me te slaan. hij wilde sex met me en probeerde het meerdere keren terwijl ik duidelijk aangaf dat ik dat niet wilde.

iedereen om me heen zei al een tijdje dat ik het uit moest maken. nou daar ging ik dan, (anders dan gepland) want nadat ik hem had geappt bleken we t nog ff opnieuw te proberen ( omdat ik hem niet los kon laten) en na meerdere mislukte pogingen was ik het zat,ik nam opnieuw mijn kans het uit te maken maar een relatie van 2,5 maand zomaar weggooien vond hij niet zoon goed idee. ik wel! graag zelfs. en 2,5 maand is niks op een mensenleven.

we hadden weer ruzie (zoals altijd) en zijn letterlijke woorden waren "als je nu niet je bek houd is het klaar" dat hield me niet tegen en ik sprak hem daarop aan.
omdat ik bleef praten zei hij "oke dan is het klaar" dus ik reageer daarop met dat het goed is en ik reageerde een hij niet op hem(snapchat), de volgende morgen keek ik en zag ik staan "sorry van net, tot morgen" mijn antwoord daarop was, tot morgen? ik hoef jou helemaal niet meer te zien, kijk dit gesprek hierboven maar even terug vriend.
02 apr 2024 - bewerkt op 02 apr 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Demi07
Demi07, vrouw, 17 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende