wat maak ik weer mee

hey lieve mensen van MD,
vandaag begint mijn dag een heel stuk beter dan gisteren (gelukkig)
maar wat ik nou weer mee maak, daar word je toch ook net goed van.

ik had dus pakketjes besteld, gewoon een normale kledingsite in nederland.
je zou dan denken ja superleuk want dat dacht ik ook, bijna 200 euro aan besteed.
dus ik krijg zoon track & trace melding dat het onderweg is, dus ik kijken staat er dat het rond 14.30 aan zou komen.

ik was zelf niet thuis dus had op de deur geplakt of ze het in de papiercontainer konden doen, vraag me niet waarom maar het regende en dan blijft het droog. dus ik kom thuis en op die track & trace staat dat het pakketje thuis is aangekomen. ik kijken in mijn container.... niks dus de beelden van de cameras terugkijken.

op de cameras was tezien dat de man van het bedrijf aan mijn deur stond, aanbelden en zo terug naar zijn auto liep en wegreed... heel bijzonder dus.

nou na wat onderzoek kwam ik erachter dat het dus ergens op een afhaalpunt was bezorgd, dus ik ging het ophalen. kom ik daar aan en zie ik een compleet leeg pand zonder meubels of iets en het enige wat er te zien was dat waren ongeveer 50 stuks pakettjes.

bleek het helemaal geen bedrijf of iets te zijn, geen winkel en niemand die er woonde. nou heb ik ondertussen gewoon nogsteeds mijn pakketje niet dus ben bezig met onderzoek doen. ik ben er trouwens meerdere keren langs geweest om te kijken of er iemand aanwezig was maar nee hoor.....
16 apr 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Demi07
Demi07, vrouw, 18 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende