extra klagen want nog kutter

nouja na mijn vorige verhaal. ( niet gelezen dan zou ik die lezen voordat je aan deze begint)

ik was laatst een paar dagen bij een goede vriend maar die zie ik niet vaak dus heb weer voor een tijdje afschijd moeten nemen, dan zou je denken ja valt mee is effe kut maarja die zien we binnenkort wel weer, (dat dacht ik ook) buiten dat, ik weet niet of het evt iets daarmee temaken heeft maar ineens is mijn verlatingsangst weer volledig terug, ik had er echt veel minder last van laatste tijd maar ineens is het terug en in zo erge maten dat ik gewoon van iedereen waar ik tege praat constant weer denk dat ik niet goed genoeg ben, dat ze me gaan verlaten enzo en hoe verlatingsangst verder werkt.


ik ga daar weer extra aan proberen te werken dus als iemand tips heeft zijn de tips altijd welkom.

maar verder, ik heb ruzie met mijn ouders en ze zijn best wel heel erg boos op me nu vanwegen hoe slecht het gaat op school. ik ga er gewoon het beste van proberen te maken want volgende week vakantie en hopelijk heb ik dan iets meer rust in men kop, ik heb wel echt effe vakantie nodig want ik haal het anders niet.

voor alle lieve mensen op MD die ook aan het strugglen zijn op dit moment met mentale shit hoop ik dat het binnenkort beter met jullie zal gaan en kun je altijd PB sturen dan kan ik misschien ook wat steun bieden,

succes vandaag lieve mensen van MD
15 apr 2024 - bewerkt op 15 apr 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Demi07
Demi07, vrouw, 18 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende